Radisson Blu maakt zijn debuut in hart van Tatragebergte in Polen

Radisson Blu, het luxe hotelmerk dat een positieve en persoonlijke service biedt in stijlvolle ruimtes, kondigt met trots de opening aan van het Radisson Blu Hotel & Residences, Zakopane aan de voet van het Tatragebergte in Polen. Het hotel is het eerste Radisson Blu-vastgoed in deze populaire badplaats en maakt deel uit van de strategische uitbreidingsplannen van de Radisson Hotel Group voor Midden- en Zuid-Europa.

Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President, Central & Southern Europe, Radisson Hotel Group: “We zijn enthousiast om dit iconische monument te openen in zo’n charmante bestemming. Zakopane is een veelbelovende en krachtige drijvende factor voor het toerisme in de regio en voor de MICE-sector op elk moment van het jaar. Het hotel is een perfecte aanvulling op onze snelgroeiende Poolse portefeuille, die 17 hotels en bijna 3.800 kamers in bedrijf of in ontwikkeling omvat.”.

Het Radisson Blu Hotel & Residences, Zakopane is het ideale uitgangspunt voor het verkennen van de architectonische stijl van Zakopane en de legendarische Zakopane Style Trail – en het ontdekken van de bergachtige omgeving van het Tatra National Park. Vanaf de internationale luchthaven van Krakau of het stadscentrum van Krakau is het hotel gemakkelijk bereikbaar per bus, auto of trein.

Alle 158 kamers en suites zijn ontworpen in de geest van Scandinavische stijlen en geïnspireerd door de hooglandcultuur. Ze bieden moderne voorzieningen en rustgevende interieurs die ervoor zorgen dat gasten zich meteen thuis voelen, terwijl ze tegelijkertijd een panoramisch uitzicht bieden op de pittoreske pieken en skyline. Naast de standaard-, premium- en familiekamers hebben bezoekers de mogelijkheid om te ontspannen in Junior Suites of de Presidentiële Suite van 155 m² – die drie slaapkamers heeft, elk met een eigen badkamer, een volledig uitgeruste kitchenette, een bioscoop, een loggia en een uitnodigende woonkamer. De residentiesegmenten, met 68 appartementen, worden de komende maanden geopend.

Gasten kunnen genieten van de lokale keuken in de chique Roots Brasserie of een bezoek brengen aan de Schotse bar voor een cocktail in een gezellige omgeving. Na een lange dag wandelen of skiën biedt het spa- en wellnesscentrum met zijn ultramoderne fitnessruimte, zwembad, jacuzzi, sauna en stoombad de ideale manier om te ontspannen. Het Radisson Blu Hotel & Residences, Zakopane beschikt ook over zeven flexibele vergaderruimtes die kunnen worden aangepast om een professionele conferentie, een galadiner of zelfs een bruiloft in de Poolse winterhoofdstad te organiseren.