Radisson Blu met uitzicht op bergen van Salt Lake city

Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening van Radisson Blu Sandy – Salt Lake City aan. Het hotel, dat zal worden beheerd door Radisson Hotel Group, zal deel uitmaken van een multi-phased, mixed-use ontwikkelingsproject met Raddon Development, genaamd The Summit at the Cairns, ontworpen door Beecher Walker Architects. De eerste fase van het project, bestaande uit een 13 verdiepingen tellend gebouw omvat conferentiefaciliteiten, een verscheidenheid aan gastenkamers, een restaurant op het dak en een bar, een pooldeck, een full-service spa, een fitnesscentrum, condominiums op het hoogste niveau en een parkeergarage.

“Ik ben trots om de ondertekening van dit fenomenale hotel aan te kondigen dat de gasten een unieke ervaring zal geven in de prachtige staat Utah,” zei Phil Hugh, chief development officer, Americas, Radisson Hotel Group. “Het is ongelooflijk om naast Raddon Development te werken terwijl ze dit uitzonderlijke ontwikkelingsproject tot leven brengen, een bestemming met een verscheidenheid aan culinaire opties, winkels en activiteiten voor buitenliefhebbers in dit stedelijke juweeltje. De ondertekening van dit hotel toont onze snelle groei van Radisson Blu in de afgelopen maanden, aangezien we de portefeuille van het merk in Amerika bijna zullen verdubbelen met vier belangrijke hotelopeningen in het vierde kwartaal van dit jaar.”

Radisson Blu Sandy – Salt Lake City zal 235 ruime en elegante kamers en suites aanbieden. Het dak van het hotel zal FireLake Grill House & Cocktail Bar, een kenmerkend concept van Radisson Blu eigenschappen in de V.S., gecentreerd rond het levende vuur koken en boerderij-aan-tafel dineren kenmerken. Het hosten van een bedrijfsfunctie of een speciaal evenement zal een optie zijn binnen de ongeveer 22.000 sq ft vergaderruimte van het hotel. Het Amenity Deck zal de gasten gegarandeerd verbazen met zijn ultramoderne fitnesscentrum en zowel een binnen- als buitenzwembad en spa met uitzicht op het prachtige Wasatchgebergte. De bouw van het hotel zal naar verwachting in Q4 2021 van start gaan.

“Een full-service conferentiehotel is al lang een belangrijk doel voor de binnenstad van Cairns, maar de toegevoegde bonus van dat hotel als een upscale wereldwijd merk is een echt juweel voor de stad,” zegt burgemeester Kurt Bradburn van Sandy City. “De opmerkelijke faciliteiten en service van Radisson Blu en hun internationale aanwezigheid passen perfect bij onze stad en de vallei als geheel.

Het Radisson Blu merk heeft verschillende toevoegingen aan zijn portfolio verwelkomd met de recente openingen van Radisson Blu Toronto Downtown, Radisson Blu Resort & Residence, Punta Cana en Radisson Blu Anaheim, samen met de aanstaande opening van Radisson Blu Fargo voor het einde van Q4 dit jaar. Daarnaast zal Radisson Blu Aruba Q1 2021 openen.