Radisson Blu Mumbai International airport

Radisson Blu Mumbai International Airport opende de deuren in de iconische stad Mumbai. Het 206-kamerhotel is de nieuwste toevoeging aan de groeiende portefeuille van het merk Radisson Blu in India. Het eigentijdse upper-upscale merk dat gepersonaliseerde service en stijlvolle woonruimtes levert is aanwezig op 36 locaties, waaronder alle belangrijke metro’s en gateway-centra in heel India.

Strategisch gelegen binnen twee kilometer van Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport – een van de drukste luchthavens in de provincie, is het hotel sterk gepositioneerd om de eerste keuze te zijn onder zakenreizigers en vakantiegangers. De centrale ligging van het hotel en de gemakkelijke toegang tot zakencentra zoals het Bandra Kurla Complex en het Bombay Exhibition Center Goregaon maken het een ideale hotspot voor zowel staycations als zakenreizen.

De architectuur straalt een eigentijdse luxueuze levensstijl uit en beschikt over 206 uniek ontworpen kamers in de categorieën Superior, Deluxe, Business Class en Suites met één kamer, en omvat een volledig spectrum aan voorzieningen zoals een overloopzwembad met een panoramisch uitzicht over de stad, een ultramodern fitnesscentrum met moderne apparatuur en personal trainers, en een full-service spa, Rejuve.

Heerlijke eetgelegenheden die passen bij alle smaken en eetlust zijn onder andere Fiona, een levendig en ongedwongen restaurant dat de hele dag door wereldwijde keukens serveert. Roasted is een koffie- en crêpellounge die een welkome ruimte biedt voor ongedwongen lichte hapjes; Living Room is een prachtige bar en business lounge. De culinaire hoogstandjes van het hotel kunnen ook worden genoten met een 24-uurs dinerservice op de kamer. Het hotel beschikt over ruime locaties voor 50 tot 500 gasten, ideaal voor het organiseren van stijlvolle sociale bijeenkomsten en bedrijfsevenementen.

Radisson Blu Mumbai International Airport implementeert het Radisson Hotels Safety Protocol, dat eerder dit jaar werd gelanceerd in samenwerking met SGS. Dit programma is ontworpen om de veiligheid en de gemoedsrust van de gasten te garanderen, van de check-in tot de check-out.

www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-mumbai-airport