Radisson BLU opent twee nieuwe hotels in Abu Dhabi

Radisson Blu, het bovenste luxehotelmerk dat een positieve en persoonlijke service levert in stijlvolle ruimtes, is trots om de opening van twee hotels in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten (VAE) aan te kondigen. Beide monumentale hotels hebben prominente locaties, met het Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche located op de levendige en iconische zee wandeling van Abu Dhabi, terwijl het Radisson Blu Hotel & Resort, Al Ain in een van de culturele pareltjes ligt van de VAE, bekend als de Garden City vanwege zijn natuurlijke bronnen, plantages en weelderige palmbossen.

Tim Cordon, Area Senior Vice President, Midden-Oosten en Afrika, Radisson Hotel Group: “We zijn verheugd om 2019 op zo’n positieve manier te beginnen met de opening van deze fantastische accommodaties in de VAE, beide onder de upper upscale Radisson Blu wimpel. Beide panden blijven iconische herkenningspunten in het emiraat van Abu Dhabi en bieden gasten uitgelezen mogelijkheden om van deze unieke locaties te genieten. Abu Dhabi blijft floreren als een bestemming, met aanzienlijke investeringen in vraaggeneratoren voor de toeristische sector – van culturele bezienswaardigheden tot amusement en vrijetijdsaanbiedingen. We zijn er trots op een ondersteunende rol te spelen in deze evolutie. ”

Khalid Anib, Chief Executive Officer van Abu Dhabi National Hotels: “We zijn verheugd om onze hotels naar hun volgende generatie te leiden onder het wereldwijd erkende Radisson Blu-merk. Beide hotels ondergaan uitgebreide renovatiewerken waardoor ze de toonaangevende normen zullen halen. Elk hotel heeft zijn eigen onderscheidende en aantrekkelijke aanbod voor zowel zakelijke als recreatieve segmenten. Gasten kunnen onbeperkt genieten van vele gedenkwaardige momenten in de hotels, terwijl ze alles ontdekken wat Abu Dhabi en Al Ain te bieden hebben. ”

Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche

Het Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche biedt een prachtig uitzicht op de kustlijn van Abu Dhabi en is ideaal gelegen voor reizigers die willen genieten van de uitgebreide recreatiefaciliteiten en het privéstrand van het hotel of de bezienswaardigheden in het stadscentrum willen verkennen.

Wanneer men het hotel binnenstapt, heeft men alles wat nodig om van onvergetelijke momenten te genieten. Naast 327 ruime kamers en suites, combineert het Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche culinaire hoogstandjes en entertainment. De negen restaurants bieden een ruime keuze aan internationale gerechten voor ontbijt, lunch of diner, terwijl de drie zwembaden, een spa, een fitnesscentrum en de strandclub veel mogelijkheden bieden voor ontspanning. De vergader- en evenementenruimte biedt plaats aan 10 tot 2000 gasten, met 14 vergaderzalen, twee balzalen en buitenfaciliteiten met een privéstrandclub voor speciale evenementen. www.radissonblu.com/en/resort-abu-dhabi-corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Al Ain

Het Radisson Blu Hotel & Resort Al Ain ligt in de opmerkelijke Garden City van de VAE en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een authentieke ervaring in de VAE, weg van de stadsdrukte van de grote steden. Het hotel ligt in een van de prachtige historische gebouwen van Al Ain en biedt gemakkelijke toegang tot een aantal bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Het hotel is goed uitgerust voor gasten die willen ontspannen of de regio willen verkennen. Het beschikt over 210 kamers, waaronder een reeks suites, villa’s en studio’s, evenals zes restaurants en vier bars. Het heeft ook een fantastische selectie recreatieve voorzieningen, waaronder zwembaden, tennisbanen, een sauna en een stoombad. Naast de 1.070m² aan evenementenruimte (inclusief vier veelzijdige vergaderruimtes en de Oasis Ballroom) biedt het een unieke omgeving voor evenementen – met name de balzaal die 650 gasten kan ontvangen of de tuin die ideaal is voor sociale bijeenkomsten. www.radissonblu.com/en/resort-al-ain