Radisson breidt uit in China met stijlvol nieuw hotel in Suzhou

Radisson Hotel Group kondigt de opening aan van het Radisson Suzhou, een stijlvol en eigentijds nieuw hotel dat de kwaliteit van luxe accommodatie in Suzhou, de historische stad in de Oost-Chinese provincie Jiangsu, verhoogt. Het nieuw gebouwde hotel ontwikkeld door Suzhou Zheng He Investment Co., Ltd maakt deel uit van een kantoortoren voor gemengd gebruik. Het is strategisch gelegen in de Suzhou Science and Technology Town, ook wel bekend als Suzhou New District, dat nieuwe industrieën herbergt zoals hightech-innovatie en nieuwe energie.

Radisson Suzhou biedt 138 moderne kamers en suites, een restaurant dat de hele dag geopend is, een Chinees specialiteitenrestaurant, een verfijnde lounge, een goed uitgerust 24-uursfitnesscentrum en gratis WiFi. Het hotel biedt catering aan het MICE-segment en beschikt over 667 m² flexibele functie-ruimte die zakelijke evenementen en sociale functies kan hosten. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via twee luchthavens, de luchthaven Wuxi Shuofang, ligt op 30 minuten rijden, en de luchthaven Shanghai Hongqiao, op zowat 90 minuten van het hotel

“We zijn verheugd om de lancering van Radisson Suzhou te vieren in samenwerking met onze gewaardeerde partner, Suzhou Zheng He Investment Co., Ltd. Het vasteland van China is een belangrijk aandachtsgebied voor Radisson, ons wereldberoemde luxe merk, dat perfect geschikt is voor de snelgroeiende tweede en derde laagsteden van het land, zoals Suzhou. Radisson Suzhou in een fascinerende stad, wordt een populaire plek om te verblijven, zowel voor zakenreizigers als voor vakantiegangers “, aldus Gary Ye, Vice President Operations, China, Radisson Hotel Group. Radisson is een van ‘s werelds toonaangevende luxe hotelmerken en biedt levendige, eigentijdse en aantrekkelijke gastvrijheid die wordt gekenmerkt door zijn unieke Yes, I Can! servicefilosofie.

“We zijn verheugd gasten te mogen verwelkomen in het eerste Radisson Hotel in Suzhou, waar ze de combinatie van Chinese gastvrijheid en de internationale ervaring van het merk en de wereldwijde reputatie voor uitmuntendheid kunnen ervaren. “, aldus Andy Chen, General Manager van Radisson Suzhou.

Dit nieuwe hotel markeert de entree van Radisson Hotel Group in Suzhou, de tweede grootste stad in de provincie Jiangsu en een populaire toeristische bestemming. Met meer dan 2500 jaar geschiedenis is deze betoverende stad beroemd om zijn grachten, bruggen en klassieke tuinen. Suzhou is nu ook een centrum voor de hightechindustrie en maakt deel uit van het dynamische nieuwe tijdperk van de 21e eeuw in China. Het beantwoordt meteen aan de hoge vraag naar kwaliteitsaccommodatie in de stad. Radisson Suzhou is ook belangrijk voor de Radisson Hotel group die een verdere uitbreiding van deze internationaal erkende luxehotels in Azië Pacific in de pipeline heeft.