Radisson breidt uit in Thailand: Radisson Phuket Mai Khao beach

Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening aan van een nieuw luxe Radisson-vastgoed in Thailand, gelegen aan de kust van Phuket.

Radisson Phuket Mai Khao Beach is strategisch gelegen aan de noordwestelijke kust van het eiland, met directe toegang tot Mai Khao Beach – een 11 km lang stuk zand met uitzicht op de Andamanse Zee, dit op slechts 15 minuten rijden van Phuket International Airport waardoor deze nieuwe bestemming makkelijk bereikbaar is.

Radisson Phuket Mai Khao Beach beschikt over 222 moderne kamers en suites, variërend van de ruime 35 m² Superior Rooms tot de uitgebreide 132 m² Suites met twee slaapkamers. Een aantal kamers op het gelijkvloers biedt directe toegang tot het ontspannende buitenzwembad, meer dan 20 van de kamers en suites hebben een eigen zwembad.

Naast het grote buitenzwembad, dat 491 m², beschikt Radisson Phuket Mai Khao Beach over een goed uitgerust fitnesscentrum, een kid’s club en eetgelegenheden, waaronder een bruisend restaurant, een speciaal restaurant en een lobby lounge. Het pand biedt een keuze uit twee vergaderzalen, een business center en professionele ondersteuning, waardoor de locatie zich ook op zakelijke events focust. In het kader van een sale and leaseback regeling, kunnen investeerders zich in het Radisson Phuket Mai Khao Beach inkopen dit met exclusieve privileges.

“Phuket past perfect bij ons hoogwaardige Radisson-merk. De ondertekening van dit nieuwe pand weerspiegelt ons vertrouwen in de Thaise toerisme-industrie en onze strategie om hotels van wereldklasse te introduceren in de dynamische bestemmingen in Azië, waaronder grote steden en populaire vakantiebestemmingen. We kijken ernaar uit om samen te werken met Thais-Chinese Property Holdings, terwijl we dit boeiende project tot leven brengen”, aldus Katerina Giannouka, President, Asia Pacific, Radisson Hotel Group.

De ondertekening van Radisson Phuket Mai Khao Beach markeert de uitbreiding van de Radisson Hotel Group in Thailand, ze exploiteert momenteel vier hotels in Bangkok, namelijk: Radisson Blu Plaza Bangkok, Radisson Suites Bangkok Sukhumvit, Park Plaza Bangkok Soi 18 en Park Plaza Sukhumvit Hotel.