Radisson collectie in Azië-Pacific: gerestaureerd erfgoed Australische Blue Mountains

Radisson Hotel Group™ kondigt met trots de ondertekening aan van het eerste Radisson Collection hotel in de regio Azië-Pacific, gelegen in de aantrekkelijke Blue Mountains van Australië.

Het Imperial Hotel A Radisson Collection Hotel wordt in 2023 geopend en markeert de wedergeboorte van een van de eerste grote “toeristenhotels” van Australië, dat in 1878 werd geopend en onderdak bood aan de eerste ministers-presidenten en de koninklijke familie, waaronder King George V en George VI. Het blijft een iconisch gebouw vandaag de dag en het symbool van een welvarend tijdperk in Mount Victoria.

Het oorspronkelijke Imperial Hotel gebouw wordt gerestaureerd in zijn oude glorie en een collectie van stijlvolle chalets zal worden gebouwd in de 1,85-hectare grote tuin. De bedoeling van de architect is om een verbinding te creëren tussen het verleden en het heden, door het rijke erfgoed van het hotel te vermengen met moderne designelementen.

Bij de heropening, zal dit karaktervolle hotel 60 kamers aanbieden evenals een elegant hele dag diner restaurant, een lobby lounge, een bar, een gastro-pub en een goed uitgerust fitness-center. Het hotel zal worden gepositioneerd als een toonaangevende gastronomische bestemming met beroemde gast-chef-koks. Een feestzaal, een buitenterras en een feesttent creëren een theater voor uitzonderlijke evenementen en bruiloften.

Imperial Hotel, A Radisson Collection Hotel is een aanvulling op de adembenemende natuurlijke schoonheid van de Blue Mountains en wordt de plek om te dineren, te drinken, te verblijven en te socialiseren. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar binnen een uur en vijfenveertig minuten rijden van het centrum van Sydney via de Great Western Highway die de stad verbindt met de Central West Region of New South Wales.

Radisson Collection is een nieuwe generatie van authentieke, unieke eigendommen. Elk aangesloten hotel is origineel, maar verenigd door bepaalde kwaliteiten, waaronder ongewone locaties, onderscheidend design, diepe banden met hun bestemmingen en een zorgvuldige selectie van lokale insideractiviteiten.

Imperial Hotel, A Radisson Collection Hotel zal een aanvulling vormen op Radisson Blu Plaza Hotel Sydney, een ander beroemd Australisch erfgoedhotel, dat mogelijkheden biedt voor een uitstekende vakantie in New South Wales met twee centra.