Radisson Collection breidt uit in China

Radisson Collection, Radisson Hotel Group’s anthologie van iconische lifestyle hotels, heeft zich uitgebreid in China met de lancering van Radisson Collection Resort, Nanjing, een chique en stijlvol nieuw vijfsterren toevluchtsoord gelegen binnen Jiangsu Horticultural Exposition Park, het spectaculaire geïntegreerde toerismecomplex. Genesteld aan de oevers van een meer en omgeven door bloementuinen, warmwaterbronnen en bergen, is Radisson Collection Resort, Nanjing geïnspireerd door het landschap van zijn bestemming.

De 151 ruime kamers en suites bieden een rustgevend uitzicht op de tuin of het meer en moderne voorzieningen zoals Nespresso-apparaten, Dyson-haardrogers, led-tv’s en gratis WiFi. De suites beloven ook extra ruimte om te ontspannen en toegang tot de Executive Lounge, met een scala aan exclusieve diensten.

Wanneer u niet bezig bent met het verkennen van de schilderachtige omgeving, kunt u ontspannen in het zwembad, genieten van therapieën in de warmwaterbron spa, of trainen in het 24-uurs fitnesscentrum. Twee restaurants zijn gespecialiseerd in authentieke lokale en internationale gerechten, terwijl u overdag en ‘s avonds kunt genieten van verfrissingen in de Lobby Lounge. Radisson Collection Resort, Nanjing is ook een uitzonderlijke bestemming voor evenementen, met 770 m2 aan natuurlijk verlichte functieruimte, waaronder de Panlong Ballroom met 500 personen.

Het 6,9 km2 grote Jiangsu Horticultural Exposition Park, met boetiektuinen, tentoonstellingshallen en paviljoenen aan het water, is de nieuwe thuisbasis van de Tuinbouwtentoonstelling van de provincie Jiangsu, een van de grootste tuin- en landbouwevenementen van Azië. Deze toonaangevende toeristische zone omarmt slimme technologie, zoals 5G-connectiviteit, biometrie en bestuurderloze auto’s, en is gemakkelijk bereikbaar via metroverbindingen en nationale snelwegen. Nanjing Lukou International Airport ligt op 50 minuten rijden.

Radisson Collection, gelanceerd in 2018, stelt slimme reizigers in staat om gepersonaliseerde gastvrijheid, intuïtieve service en doordachte accenten te ontdekken. Het merk exploiteert nu 15 hotels in belangrijke steden zoals Brussel, Londen en Moskou, met 20+ nieuwe eigenschappen in de pijplijn in wereldwijde gateways zoals Parijs, Milaan en Caïro. Het merk maakte eerder dit jaar zijn Asia Pacific-debuut in Shanghai, met de opening van Radisson Collection, Xing Guo Shanghai, en verwacht in de nabije toekomst nieuwe hotels toe te voegen in China, in belangrijke steden zoals Shanghai en Wuxi.