Radisson Collection debuteert in China

Eerste bestemmingsresort in Nanjing.

Radisson Collection, Radisson Hotel Group’s iconische lifestyle hotels, zal volgend jaar ook in China aankomen. Dit eerste bestemmingsresort in Nanjing wordt een belangrijk onderdeel van een gloednieuw geïntegreerd toeristisch complex in het Jiangsu Horticultural Exposition Park.

Radisson Collection Resort, Nanjing, wordt in het 2de kwartaal 2021 gelanceerd op de oevers van een meer, te midden van een betoverend landschap van bloementuinen. Deze elegante retraite zal beschikken over 151 ruime en stijlvolle kamers en suites, variërend van 43 tot 336 sq ft. De gasten van de suites zullen ook genieten van exclusieve voorzieningen in de Executive Lounge. Elk aspect van het resort zal de rijke lokale cultuur weerspiegelen, met een eigentijds design, intuïtieve service en doordachte aanrakingen.

Gasten kunnen tijdloze momenten doorbrengen met een wandeling door het inspirerende landschap van het park. Het resort zal ook een ultramodern fitnesscentrum, zwembad en spa bieden, wat de gasten eindeloze mogelijkheden biedt om tot rust te komen. Authentieke lokale en internationale gerechten kunnen worden geproefd in een keuze uit twee restaurants, en overdag en ‘s avonds zijn er verfrissingen beschikbaar in de Lobby Lounge.

Gelegen in het Tangshan gebied van Nanjing, een toeristisch gebied dat bekend staat om zijn bergen en warmwaterbronnen, zal Jiangsu Horticultural Exposition Park de permanente thuisbasis worden van de Horticultural Exposition van de provincie Jiangsu, die in 1999 van start is gegaan en een van de belangrijkste tuin- en landschapsevenementen in Azië is. Na voltooiing zal dit park van 6,9 km² bestaan uit boetiektuinen, tentoonstellingszalen en paviljoens aan het water. Het zal ook slimme technologie omarmen, zoals 5G-connectiviteit, biometrie en auto’s zonder bestuurder.

Het resort is bereikbaar via metroverbindingen en nationale snelwegen. Het Nanjing South Railway Station ligt op 50 minuten, terwijl de internationale luchthaven van Nanjing Lukou op 60 minuten rijden ligt. Dit maakt het een handige locatie voor zakelijke en sociale evenementen, en Radisson Collection Resort, Nanjing zal voorzien in deze belangrijke sector met vier afzonderlijke vergaderlocaties met een oppervlakte van 790 m².

Radisson Collection is een wereldwijde compilatie van karaktervolle hotels en resorts die zich richten op kunst, design en luxe voorzieningen. Landmark hotels zijn o.m. The May Fair in Londen, Palazzo Montemartini in Rome, Royal Mile Edinburgh, Strand Hotel in Stockholm, en het onlangs geopende Grand Place Brussel.

Radisson Collection Resort, Nanjing wordt het eerste nieuw gebouwde Radisson Collection-hotel dat door Radisson Hotel Group in China is ondertekend. Deze opmerkelijke retraite sluit aan bij de bestaande portefeuille van de groep in China, die nu vele belangrijke en opkomende zakelijke en vrijetijdsbestemmingen omvat, zoals Beijing, Chongqing, Hangzhou, Kashgar, Liuzhou, Ningbo, Shanghai, Tianjin, Wuxi en Zhengzhou.

Radisson Collection zal haar kenmerkende stijl van gepersonaliseerde en bevoorrechte gastvrijheid in de toekomst introduceren op meer bestemmingen in Azië en de Stille Oceaan, waaronder Imperial Hotel, A Radisson Collection Hotel, in de Blue Mountains van Australië, Radisson Collection Hotel, Queenstown in Nieuw-Zeeland, en Radisson Collect Resort, Galle in Sri Lanka.