Radisson Collection hotel, Palazzo Touring club Milaan

Het Radisson Collection Hotel, Palazzo Touring Club Milan is gevestigd in een iconisch gebouw in het hart van de mode-, design- en zakenhoofdstad van Italië, dicht bij de Duomo. Het hotel is nu open na een grondige renovatie door Studio Marco Piva, waarbij de historische betekenis en de unieke identiteit van het gebouw bewaard zijn gebleven.

Radisson Collection Hotel is een verzameling iconische eigendommen op unieke locaties met directe toegang tot de lokale cultuur die een premium lifestyle niveau van service en kwaliteit bieden. Naast het authentieke karakter biedt elk Radisson Collection de ultieme template voor het hedendaagse leven – verenigd door op maat gemaakt design en uitzonderlijke ervaringen op het gebied van dineren, fitness, wellness en duurzaamheid, in gebouwen van architecturale uitmuntendheid met een buitengewoon karakter.

De 89 elegante kamers en suites van het hotel zijn prachtig ingericht en zijn ontworpen voor het comfort van zakenreizigers en vakantiegangers. De kamers met uitzicht op de Corso Italia laten de gasten genieten van de drukte van de stad beneden, en de weelderige Presidentiële Suite met zijn hoge plafonds en vele klassieke accenten strekt zich uit over 105 m² en biedt uitzicht op de stad vanaf het privébalkon.

Radisson Collection Hotel, Palazzo Touring Club Milaan biedt uitzonderlijke diensten in een levendige en kosmopolitische omgeving, waaronder de Bertarelli Bar & Restaurant – vernoemd naar het stichtende lid van de Touring Club Italiano, Luigi Vittorio Bertarelli.Ontworpen als een op zichzelf staand restaurant en klaar om een hotspot te worden voor zowel hotelgasten als Milanezen, combineert Bertarelli de authentieke Italiaanse keuken met een creatieve culinaire New Wave benadering. Een briljante en kosmopolitische omgeving kenmerkt het restaurant en biedt een typische maar avant-gardistische ervaring. Op het menu van het restaurant staan seizoensgebonden en lokale producten, evenals typische gerechten uit verschillende regio’s van Italië, waarbij het thema reizen opnieuw wordt opgepakt als verwijzing naar de oorsprong van Touring Club Italiano.

Dankzij de zeer centrale ligging is Radisson Collection Hotel, Palazzo Touring Club Milaan een ideale locatie voor vergaderingen in het stadscentrum, privé-evenementen, cocktailrecepties en bruiloften, met veelzijdige en volledig uitgeruste ruimten die plaats bieden aan maximaal 200 gasten.

Radisson Collection Hotel, Palazzo Touring Club Milaan ligt op slechts 10 minuten lopen van wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Duomo, het La Scala Theater en het Quadrilatero della Moda – het modedistrict – waar ‘s werelds beste modemerken en talloze boetieks gevestigd zijn.