Radisson Collection maakt zijn debuut aan de Turkse Riviera

Radisson Hospitality AB, kondigt de ondertekening aan van haar eerste Radisson Collection hotel in Turkije, aan de zuidwestkust van Bodrum. De nieuwe overeenkomst met het in Turkije gevestigde bouw- en hospitalitybedrijf Ant Aspat Yapı ve Turizm A.Ş. verhoogt de portfolio van de Radisson Hotel Group in Turkije tot 25 hotels en meer dan 4.600 kamers in gebruik en in ontwikkeling. Radisson Collection Resort & SPA Bodrum zal naar verwachting in 2021 worden geopend.

Radisson Collection Resort & SPA, gelegen aan de prachtige Turkse Rivièra, is uitgegroeid tot een prestigieuze toeristische bestemming. Het maakt deel uit van een opwindende resortontwikkeling die authentieke mediterrane architectuur combineert met Europese designesthetiek en een hoogwaardig winkelaanbod, residentiële woningen en ook een eigen jachthaven zal aanbieden.

Elie Younes, Executive Vice President en Chief Development Officer, Radisson Hotel Group: “We zijn zeer verheugd onze aanwezigheid in Turkije te versterken met de introductie van Radisson Collection, ons premium lifestyle-merk. Bodrum geniet bekendheid als het Turkse St Tropez. Met zijn verbazingwekkende natuurlijke omgeving is deze unieke locatie de perfecte aanvulling op de Radisson Collection die een onderkomen vindt in een van de meest populaire toeristische hotspots in Turkije. We zijn verheugd over de positieve opleving in de Turkse toerismesector en hebben vertrouwen in zijn toekomstvisie – vooral met de toename van internationale toeristenaankomsten naar Turkije, met name van de traditionele bronmarkten in Rusland, Duitsland en het VK. “

Radisson Collection Resort & SPA Bodrum beschikt over 120 luxe kamers en suites met een panoramisch uitzicht op de Egeïsche Zee. De kamers zullen in twee fasen worden geopend, initieel met 80 kamers en de overige 40 kamers openen in de tweede fase, 12 maanden later. De eersteklas recreatiefaciliteiten omvatten een spa met een oppervlakte van 1.150m², binnen- en buitenzwembaden en directe toegang tot een privézandstrand. Het hotel zal beschikken over een internationaal restaurant terwijl men ook buiten kan dineren bij de bar met terras aan het zwembad.

Het Radisson Collection Resort & Spa, Bodrum ligt op 12 km ten westen van Bodrum en op 46 km van de internationale luchthaven Milas-Bodrum. Bekend om zijn recreatieve attracties en het bruisende nachtleven, kunnen bezoekers van Bodrum ook genieten van het rijke culturele erfgoed van het gebied – van het kasteel van Bodrum tot het Mausoleum in Halicarnassus, een van de zeven wereldwonderen.