Radisson hotel & conference center Green Bay

Radisson Hotel & Conference Center Green Bay kondigt de details van de renovatie aan. Het hotel onderging de afgelopen twee jaar een uitgebreide renovatie van 23 miljoen dollar. De renovatie werd voltooid in drie fasen met updates van de lobby, de gangen, de gastenkamers en suites, de conferentiezalen en de buitenkant. De kamers zijn nu voorzien van het nieuwste Radisson merkontwerp met comfortabele en natuurlijke elementen die een evenwichtige omgeving met Scandinavisch geïnspireerde gastvrijheid bevorderen, samen met het erkennen van het Oneida Nation erfgoed. Het hotel voegde een marktplaats en Sky World Coffee and Custard winkel toe om gasten te verwennen met heerlijke drankjes en snacks.

“We zijn erg trots op het harde werk en de toewijding van dit hotelteam en waarderen de investering van de eigenaar van het hotel, de Oneida Nation of Wisconsin,” zegt Aly El-Bassuni, chief operating officer, Americas, Radisson Hotel Group. “Dit is een buitengewone transformatie voor Radisson Hotel & Conference Center Green Bay, zodat de hotelgasten kunnen genieten van dit nieuwe product en de beste service”.

Samen met zijn opgefrist uiterlijk, biedt het hotel 391 kamers en suites aan. Voor gasten die naar de stad vliegen, biedt het hotel een gratis shuttle vanaf de Green Bay Austin Straubel International Airport. Wie op zoek is naar wat rust en ontspanning kan een duik nemen in het binnenzwembad of tot rust komen in de sauna. Het restaurant Duck Creek Kitchen & Bar, biedt een menu met lokale en inheemse gerechten van de Oneida Nation, waaronder Oneida beef en bizons, appels van de Oneida Apple Orchard en Oneida white corn. Het hotel dient ook als de perfecte bestemming voor vergaderingen of speciale evenementen met zijn 30.000 sq ft aanpasbare evenementruimte en een bekroond cateringteam.

“We zijn blij onze nieuwe en terugkerende gasten te kunnen verwelkomen in ons prachtig opgefriste hotel”, zegt Steve Ninham, de algemeen directeur van het hotel. “De voorzieningen en de nieuwe visuele identiteit met natuurlijke tinten en een ontwerp dat de gastervaring op de voorgrond plaatst, biedt ruimte voor ontspanning en onvergetelijke momenten”.

Met de gezondheid, veiligheid en beveiliging van gasten en teamleden als hoogste prioriteit, implementeert Radisson Hotel & Conference Center Green Bay het Radisson Hotels Safety Protocol programma.

www.radissonhotels.com/radisson