Radisson hotel group: 2020 hoogtepunt met 17 nieuwe hotels in India

Radisson Hotel Group startte het nieuwe decennium met de ondertekening van 17 nieuwe hotels in India. Nu de Groep het derde jaar van “Destination 2022”, haar wereldwijde expansie- en transformatiestrategie, ingaat, verruimt dit de portefeuille van het bedrijf in Zuid-Azië tot meer dan 150 hotels en 17.000 kamers, zowel in exploitatie als in ontwikkeling.

Als een van de snelst groeiende internationale hotelexploitanten in India is Radisson Hotel Group nu aanwezig in meer dan 60 steden in het hele land. De Groep zoekt actief naar mogelijkheden om zijn toonaangevende merken te introduceren in belangrijke toegangssteden en snel opkomende bestemmingen in het hele land, waaronder Tier 2 en 3-steden.

“We zijn verheugd om het jaar te openen met 17 indrukwekkende hotelsignaleringen en richten ons op het ontwikkelen van sterke samenwerkingsverbanden in het hele land en het leveren van uitzonderlijke gastervaringen, in lijn met onze wereldwijde standaarden. We blijven volledig toegewijd aan onze relaties met de eigenaren en zullen doorgaan met het leveren van een maximaal rendement voor onze gewaardeerde investeerders”, aldus Zubin Saxena, Managing Director en Vice President, Operations, South Asia, Radisson Hotel Group.

Met binnenlandse en inkomende reizen in een opwaartse spiraal en India, dat de komende jaren de snelst groeiende markt voor zakenreizen ter wereld zal zijn, is Radisson Hotel Group uiterst optimistisch over de groeimogelijkheden. De nieuwe hotels zullen ongeveer 1.880 hotelkamers in heel India toevoegen.

Radisson Blu Hotel Jaipur Malviya Nagar – Gelegen in Jaipur, een van de drie steden in het toeristische circuit van de Gouden Driehoek, de stad is goed verbonden met de grote steden van India via de internationale luchthaven en door zijn prominente aanwezigheid op het spoor- en wegennet. Het 180 kamers tellende hotel beschikt over een restaurant, een themabar, een specialiteitenrestaurant, vergader- en conferentiefaciliteiten zoals een pre-functiezaal, een balzaal en vergaderzalen, een fitnesscentrum en een zwembad. Vermoedelijk operationeel in 2025. .

Park Plaza Amritsar City Center – Hartje Amritsar en dicht bij het station, met makkelijke toegang tot alle belangrijke toeristische en commerciële centra. Het 100 kamers tellende hotel krijgt een restaurant, koffielounge en specialiteitenrestaurant, een zwembad en een fitnesscentrum. Vermoedelijk operationeel in 2022. .

Radisson Hotel Greater Noida – Met een hoge zichtbaarheidslocatie in de National Capital Region (NCR), omgeven door blue-chip bedrijven, zal dit hotel een sterke verbinding hebben met Delhi via de Noida Expressway en met Agra via de Yamuna Expressway. Het 180 kamers tellende hotel maakt deel uit van een project voor gemengd gebruik met 1.200 kantoorunits. De faciliteiten omvatten een restaurant voor de hele dag, een bar, een zwembad op het dak, een fitnesscentrum en een uitgebreide evenementenruimte. De opening van het hotel is gepland voor 2021.

Radisson Hotel Dehradun – Op een km afstand van het stadscentrum. Dehradun, de staatshoofdstad van Uttarakhand, en zal de gasten verrukken met een 360-graden uitzicht op het bos en de Mussoorie Hills. Het 120 kamers tellende pand zal zowel vrijetijdsgasten als zakenreizigers aantrekken. Gasten hebben toegang tot meerdere Food & Beverage (F&B) verkooppunten, waaronder een bar op het dak en een restaurant, en een spa, zwembad, fitnesscentrum en evenementenruimtes, waaronder een balzaal. Het hotel zal naar verwachting in 2023 operationeel zijn.

Radisson Hotel Agra – Geopend in juni 2019, is het hotel perfect gepositioneerd in Agra, een van India’s top vrijetijdsbestemmingen. Het 165 kamers tellende hotel kijkt uit over de Taj Mahal en biedt uitstekende mogelijkheden voor vrijetijdsreizigers en de Meetings, Incentives, Conferenties en Exhibitions (MICE) markt. Gasten kunnen genieten van een zwembad op het dak, meerdere F&B verkooppunten, een fitnesscentrum, spa en salon, en binnen- en buitenevenementruimtes, inclusief een pre-functionele ruimte.

Radisson Hotel Gurugram Sohna Road City Center – 135-kamer hotel operationeel sinds april 2019 met prominente Tier 1 locatie aan Sohna Road, Gurugram, waar meer dan 250 Fortune 500 bedrijven gevestigd zijn, dus ideaal voor bedrijven en MICE. Het hotel beschikt over 511 m² ruimte, verdeeld over bal- en vergaderzalen, twee restaurants, een bar, zwembad, spa, salon en fitnesscentrum.

Radisson Hotel Vadodara – Gelegen in Vadodara, een van de grootste steden in Gujarat, zal dit hotel een belangrijke vlag zijn voor Radisson Hotel Group. Het hotel ligt in het industriële centrum van de stad en biedt 140 kamers, twee restaurants, een delicatessenzaak en koffielounge, een fitnesscentrum en een zwembad, samen met 1.670 m² conferentieruimte. Volgens de planning operationeel in 2023 wordt het een favoriete locatie zijn voor sociale en zakelijke functies.

Radisson Hotel Bareilly – Wordt het eerste internationale tophotel in Bareilly, een van de 100 geplande smart cities in India. Gelegen op minder dan een kilometer van de nieuwe luchthaven van Bareilly, zal dit hotel met 100 kamers ook gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit Lucknow en Delhi. Gasten krijgen toegang tot functieruimtes, restaurant, bar, fitnesscentrum en zwembad. Naar verwachting operationeel in 2021.

Radisson Hotel Vaishno Devi – Dit hotel met 100 kamers markeert de toegang van de groep tot Katra, een van de belangrijkste bedevaartsoorden van India, met meer dan acht miljoen bezoekers per jaar. Gunstig gelegen in de buurt van het treinstation van Katra beschikt het over vergaderruimtes, een restaurant, een fitnesscentrum, een spa, een salon en een zwembad. Het maakt deel uit van een tweemerkenproject met Park Inn by Radisson. De opening van het hotel is gepland voor 2022.

Park Inn by Radisson Vaishno Devi – Het hotel zal het tweede deel uitmaken van een tweemerkenproject met Radisson Hotel Vaishno Devi. Samen zal het complex een keuze uit 184 kamers en suites leveren. Het hotel beschikt over een restaurant en een fitnesscentrum die de hele dag geopend zijn. Geplande opening in 2022.

Park Inn by Radisson Kashipur Resort – Het hotel markeert het debuut van het bedrijf in de industriestad Kashipur, Uttarakhand. Het hotel ligt aan de toegangsweg naar het Jim Corbett National Park en zal zich richten op recreatieve reizigers die worden aangetrokken door de natuurlijke wonderen van het gebied, maar ook op zakelijke en MICE-gasten. Genesteld in aangelegde tuinen, zal het hotel een totaal van 100 kamers, een restaurant, vergaderruimtes, buitenzwembad en een fitnesscentrum bieden. De opening van het hotel is gepland voor 2022.

Park Inn by Radisson Saputara – Het eerste hotel van de Groep in Saputara, de populairste heuvelpost van Gujarat. Het hotel ligt dicht bij de belangrijkste toeristische locaties en biedt ruimtes voor bruiloften en andere evenementen. Genesteld in rotsachtige heuvels met een weelderig groen uitzicht, zal Park Inn by Radisson Saputara richt het zich zowel op vrije tijd als MICE-business. Vermoedelijk operationeel tegen 2022.

Park inn by Radisson Surat – Het eerste hotel van de Groep in Surat, deel van gemengd-gebruiksontwikkeling met o.m. commerciële units, kleinhandels en vermaakfaciliteiten. Park Inn by Radisson Surat biedt 100 kamers, een restaurant, een zwembad, een fitnesscentrum en 260 m² vergaderruimte. Toplocatie omgeven door commerciële voorzieningen, naar verwachting operationeel in 2021.

Park Inn by Radisson Jalandhar – Gelegen in een van India’s 100 nieuwe “smart cities”, zal deze eigenschap een uitstekende spoor-en wegverbinding met andere grote steden in Punjab, evenals Delhi NCR. Dit centraal gelegen midscale hotel zal beschikken over een restaurant, een bar, een fitnesscentrum en een zwembad voor de hele dag. Het zal naar verwachting in 2023 operationeel zijn.

Park Inn by Radisson Gwalior – Radissons markttoetreding tot de “slimme stad” van Gwalior, Madhya Pradesh. Gelegen in de buurt van het station en op slechts 2à3 km van de belangrijkste commerciële en winkelgebieden, beschikt het hotel over een restaurant voor de hele dag. Naar verwachting in 2020 operationeel.

Park Inn by Radisson Jabalpur -Gelocaliseerd in het groeihart van Jabalpur, circa 8 km van het stadscentrumn beschikt het hotel over 115 kamers en biedt onderdak aan een restaurant, de hele dag geopend, een bar op het dak en ruime vergaderruimtes. Het hotel zal naar verwachting in 2022 operationeel zijn.

Park Inn by Radisson Mashobra – Het hotel wordt het eerste internationale hotel in Mashobra – een favoriete toeristische uitgaansbestemming in Noord-India. Het hotel biedt 125 kamers met een prachtig uitzicht op de vallei en zal naar verwachting operationeel zijn in 2023.