Radisson hotel group breidt langdurige relatie met Atlantica hotels uit

Radisson Hotel Group kondigt met trots aan dat het een Master Franchise Overeenkomst heeft getekend met Atlantica Hotels in Brazilië. De twee bedrijven hebben al bijna 20 jaar een langdurige relatie. Atlantica Hotels was eerder een licentiehouder voor de merken van Radisson Hotel Group in Brazilië, waaronder Radisson Blu, Radisson RED, Radisson en Park Inn by Radisson. De Master Franchise Overeenkomst zal betrekking hebben op alle zeven merken van Radisson Hotel Group. Met de ondertekening van deze overeenkomst wordt deze relatie met nog eens 20 jaar verlengd, terwijl de aanwezigheid van Radisson Hotel Group in het hele land wordt uitgebreid.

“Na 20 jaar ondersteuning van de groei van onze merken in Brazilië, ben ik blij dat we de kans hebben om onze relatie met Eduardo en zijn fantastische team in Atlantica Hotels te verlengen,” zegt Jim Alderman, chief executive officer, Americas, Radisson Hotel Group. “Atlantica Hotels heeft onze merken tot leven gebracht in levendige steden in heel Brazilië en speelt een sleutelrol in ons strategisch groeiplan voor Latijns-Amerika. We zijn enthousiast om onze expansie voort te zetten en de nakende opening van drie prachtige nieuwe hotels op prachtige locaties”.

Atlantica Hotels heeft momenteel 15 hotels in exploitatie met Radisson Hotel Group op belangrijke bestemmingen. Radisson Faria Lima in Sao Paulo, dat nu Radisson Blu São Paulo is, was de eerste Radisson die in 2001 in Brazilië werd geopend. Het hotel heeft een prachtig uitzicht, een modern design en ontspannende voorzieningen. Omdat Atlantica Hotels haar portefeuille bleef uitbreiden, opende het een eerste Radisson RED in Latijns-Amerika. Radisson RED Campinas biedt een unieke ervaring voor de moderne reiziger. Daarnaast zijn er momenteel drie nieuwe hotels in aanbouw. Dit omvat Radisson Hotel Flecheiras, dat wordt gebouwd in de buurt van de prachtige stranden langs de noordoostelijke kust van Brazilië met een verwachte opening in 2022. Radisson Hotel São Paulo, Pinheiros wordt ook in 2022 geopend. Atlantica Hotels heeft ook plannen om de eerste Radisson RED te openen in Porto Alegre, de grootste stad in het zuiden van Brazilië, in 2023.

“Het bieden van de beste gastvrijheidservaring in ongelooflijke hotels is de kern van wat we doen, en daarom heeft deze relatie met een uitzonderlijk hotelbedrijf als Radisson Hotel Group ons zo succesvol gemaakt”, zegt Eduardo Giestas, president en chief executive officer, Atlantica Hotels. “We hebben agressieve ontwikkelingsplannen om hotels te bouwen en te openen in meer steden in heel Brazilië, zodat onze gasten nieuwe ervaringen kunnen opdoen en tegelijkertijd gedenkwaardige momenten creëren”.