Radisson hotel group introduceert ‘Meetha premium’ retail in Mumbai

Na de succesvolle lancering van Meetha, een premium aanbod van Indiase zoetigheden door Radisson Hotels in Delhi-NCR vorig jaar, kondigt de groep de uitbreiding aan in Mumbai waar het zijn eerste premium retail outlet verwelkomde in Radisson Mumbai Goregaon. Verdere lanceringsplannen voor Meetha omvatten steden als Bengaluru, Hyderabad, Bhopal, Amritsar, Guwahati en Pune. Meetha is een medley van speciale lekkernijen van topkwaliteit, samengesteld om festiviteiten, vieringen en een veelbelovend nieuw begin een zoete toets te geven. Meetha is de perfecte giveaway voor de komende feest- en trouwseizoenen.

Met de uitbreiding van Meetha wil de Groep haar Food and Beverages (F&B) portfolio strategisch versterken en een pioniersrol spelen in innovatie in de lucratieve mithai (zoetwaren) merkindustrie in India. De mithai’s van hoge kwaliteit worden vers bereid met de beste, handgeplukte ingrediënten en zijn momenteel verkrijgbaar om mee te nemen of thuis te laten bezorgen in Mumbai en Delhi NCR.

De eerste Meetha-winkel in het Radisson Mumbai Goregaon belichaamt de feestelijke geest van India met een ultramodern design en een eersteklas uitstraling. De winkel wordt beheerd door een gepassioneerd team van uitsluitend vrouwelijke professionals, die Meetha Ambassadors worden genoemd en deze praktijk zal worden voortgezet in toekomstige Meetha-vestigingen. Gasten kunnen kiezen uit een ruim aanbod van 60 mithais, waaronder veganistische en suikervrije opties, à la minute bereid met de beste ingrediënten. De bestellingen kunnen worden gepersonaliseerd afhankelijk van de vereisten en de gelegenheid. Het verkooppunt biedt meer dan 15 verpakkingsopties van Meetha die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden zoals bruiloften, festiviteiten, sociale en zakelijke geschenken met een exclusieve Classic Rose Gold verpakking voor vloeibare Bengaalse mithais. De bestellingen kunnen worden meegenomen of aan huis worden bezorgd, waarbij alle veiligheidsprotocollen in acht worden genomen.

Het Meetha-menu en de kenmerkende recepten zijn samengesteld door Rakesh Sethi, Corporate Executive Chef, Radisson Hotel Group, Zuid-Azië. Gasten kunnen kiezen uit een assortiment van collecties, waaronder Premium, Classic, Festive, Baby Shower, Corporate en Weddings, die zijn geprijsd tussen INR 700 – 2.500 per doos.

Het uitgebreide menu omvat populaire Indiase mithais uit het hele land, zoals Kaju Katli, Kalakand, Motichoor Laddoo, Besan Laddoo, Kheer Kadam, Kesar Peda en nog veel meer. Het artisanale assortiment heeft unieke en innovatieve opties zoals Mokka Milkcake, Bruine Suiker Besan Laddoo, Pista Sphere, Rocher Peda, Amandel Chocolade Burfi en de exotische opties omvatten Red Velvet Cheese Laddoo/Roll, Rose Petal Gulkand Laddoo, Mewa Gur Laddoo en Gevulde Dadels. Alle mithais worden vers bereid met ingrediënten van de hoogste kwaliteit die door experts worden geselecteerd.

Meetha is verkrijgbaar om mee te nemen of thuis te laten bezorgen in verschillende verpakkingen met 12, 16 of 25, 36 stuks mithais. Meetha wordt bereid en verpakt volgens de hoogste normen op het gebied van gezondheid en hygiëne om de versheid en, nog belangrijker, de veiligheid van de gasten te waarborgen. Alle verpakkingen worden op bestelling gemaakt.