Radisson hotel group kondigt eerste beach resort in Dubai aan

Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening aan van het Radisson Resort Dubai Palm Jumeirah, het eerste strandresort in Dubai en het derde Radisson-hotel in de Verenigde Arabische Emiraten, waarmee de portefeuille van de VAE wordt uitgebreid tot 23 hotels die in exploitatie en in ontwikkeling zijn.

De Palm Jumeirah, de thuisbasis van enkele van de topresorts in Dubai, is gebouwd van ontgonnen land in een reeks kunstmatige archipels en heeft de vorm van een palmboom als je hem van bovenaf bekijkt. Het nieuwste resort van Radisson, gelegen aan de kustlijn van Jumeirah, is perfect voor zowel vrijetijds- als zakenreizigers en is ideaal gelegen, reizigers hebben gemakkelijk toegang tot de stad en Dubai Media City, het belangrijkste mediacentrum van de regio, en ligt op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Dubai.

In de 389 luxe kamers en suites van het hotel zullen de gasten de beroemde gastvrijheid en moderne voorzieningen kunnen ontdekken. Het hotel beschikt over vijf eet- en drinkgelegenheden, met een keuken die geschikt is voor elke smaak in het restaurant dat de hele dag geopend is en de gasten kunnen de bars van het hotel verkennen die uitzicht bieden op het oneindige uitzicht op Dubai en de zee. Gasten kunnen ook hun conditie op peil houden in de volledig uitgeruste fitnessruimte, zich laten verwennen in de spa, een duik nemen in een van de zwembaden of achterover leunen terwijl ze zich koesteren in het adembenemende uitzicht op de Arabische Golf. Het hotel zal ook de thuisbasis zijn van drie vergaderzalen; de ideale ruimte voor elke vrijetijds- of zakelijke functie.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group: “Radisson is een zeer overtuigend merk voor alle belanghebbenden, dat de efficiëntie van onroerend goed combineert met de relevantie van de gasten. We zijn verheugd om dit nieuwe partnerschap aan te gaan en kijken uit naar een succesvolle reis met onze partners op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Silver Beach Hotel LLC dochteronderneming van Bhatia holdings LLC: “We zijn verheugd om samen te werken met Radisson Hotel Group, een van de toonaangevende spelers in de horeca. We waren op zoek naar een merk dat in staat is om te herkennen en te reageren op de behoeften van de zakelijke en recreatieve klanten die naar Dubai komen, hetzij voor business, hetzij voor een prominente vrijetijdsbesteding op de Palm Jumeirah.”