Radisson hotel group landt met tweemerken op dak van London Heathrow

Radisson Hotel Group is verheugd om de introductie van twee nieuwe en spannende merken aan te kondigen op London Heathrow, die hun krachten bundelen onder één dak. Het brengt ook het allereerste Radisson-hotel naar het Verenigd Koninkrijk.

Het pand beschikt over een vleugel met 258 kamers die het gedurfde en speelse ontwerp van Radisson RED laten zien. De andere kamers, meer dan 600, volgen de Scandinavisch geïnspireerde Radisson-merkstijl en knipogen naar het erfgoed van de hotelgroep. Familiekamers met stapelbedden voor maximaal vier personen zijn bij beide merken te vinden.

Bij aankomst worden de gasten verwelkomd door een stijlvolle en eigentijdse lobby, ontworpen om te socialiseren, te werken of te ontspannen. Het restaurant, de lounge en de bar, die door beide hotels worden gedeeld, bieden verleidelijke ruimtes om het plezier van een vakantie te beginnen of te ontspannen na een lange dag. Er is ook een aparte ontvangstruimte voor het exclusieve gebruik van vliegtuigbemanningen.

Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President Northern & Western Europe, Radisson Hotel Group: “De introductie van twee nieuwe en levendige merken op zo’n belangrijke internationale luchthavenlocatie is uiterst opwindend. Dit is ons eerste Radisson en tweede Radisson RED-hotel dat in het Verenigd Koninkrijk wordt geopend, wat een belangrijke mijlpaal is voor het bedrijf. De uitgebreide transformatie van het pand voldoet aan de steeds veranderende en groeiende behoeften van ons gevarieerde klantenbestand”.

Radisson RED London Heathrow beschikt over een executive lounge met gratis drankjes en verfrissingen in een levendige omgeving. De grote conferentie- en evenementenruimte is flexibel om tegemoet te komen aan een grote verscheidenheid aan groepen en de groepseisen. Er zijn twee multifunctionele conferentiecentra en 41 vergaderzalen, waaronder 21 syndicaats- of breakoutzalen. Om een lange dag van reizen of vergaderingen af te sluiten, kunnen gasten een bezoek brengen aan de Pace Leisure Club, met een fitnessruimte, zwembad, sauna en stoombad.

Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow en Radisson RED London Heathrow liggen op korte rijafstand van de luchthaven van Heathrow, waardoor het een ideale optie is voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannende overnachting voor of na hun vakantie. De locatie is ook perfect voor zakenreizigers die Londen bezoeken of op zoek zijn naar een multifunctionele vergader- en evenementenruimte in de omgeving.