Radisson hotel group opent 15de hotel in Polen

Op een steenworp afstand van de schilderachtige Baltische Zee opent Radisson Resort Kolobrzeg als 15e hotel van de Radisson Hotel Group in Polen. Het hotel ligt in een rustig, gezellig gebied ten oosten van het stadscentrum en is een spannende nieuwe optie voor een strandvakantie in West-Pommeren en het eerste hotel in Kołobrzeg met een eigen aquapark. Met de opening van dit nieuwe hotel bevestigt Radisson Hotel Group haar positie als de toonaangevende internationale resort operator in Polen.

De 209 kamers en suites van Radisson Resort Kolobrzeg zijn geïnspireerd op de ligging van het resort aan het strand en hebben een minimalistisch en licht design geïnspireerd op de zee en de natuurparken die het hotel omringen om het gevoel van op het strand zijn te herscheppen. De kamers zijn ingericht in een zachte Scandinavische stijl en voorzien van grafiek van de Poolse kunstenares Zuzanna Zakrzewska. Alle kamers en suites hebben een eigen balkon, zodat gasten kunnen genieten van het uitzicht en hun vakantie in ware ontspanning kunnen doorbrengen.

Het eigen aquapark van het hotel is perfect voor een gezinsuitstapje en beschikt over twee binnenzwembaden en een verwarmd buitenzwembad, bubbelbaden, buiten- en binnenglijbanen en een ruime ontspanningsruimte met ligbedden. Op het dak kunnen gasten een duik nemen in het prachtige overloopzwembad, zonnebaden en uitkijken over de Baltische Zee. De spa beschikt over een stoombad en acht behandelkamers voor de Baltische spa-ervaring waar Kołobrzeg bekend om staat.

Radisson Resort Kolobrzeg biedt een combinatie van verfijnde en informele dineermogelijkheden en een selectie van de culinaire keuken van de regio, met de nadruk op visgerechten. Het stijlvolle à-la-carterestaurant Persante ontleent zijn naam aan de gelijknamige rivier en richt zich op de lokale keuken met ingrediënten uit de regio West-Pommeren, terwijl het internationale buffetrestaurant Salmo voor elk wat wils te bieden heeft. De Pool Bar serveert de hele dag door verfrissende drankjes en snacks in het aquapark, terwijl de Lobby Bar met zijn ontspannen ambiance de ideale plek is voor een cocktail, lichtere gerechten en gebak.

Kołobrzeg is de grootste badplaats en de kuurhoofdstad van Polen, langs de 11km  lange kustlijn zijn de stranden tot 100 meter breed, zelfs tijdens de drukkere zomermaanden is er voldoende ruimte voor zonnebaders. Met zijn traditie als kuuroord en recente ontwikkelingen  van spa- en wellnessfaciliteiten, trekt Kołobrzeg het hele jaar door bezoekers. Het boscomplex Eastern Ecopark biedt schilderachtige landschappen, typisch voor de regio West-Pommeren. Het nachtleven van Kołobrzeg en de bezienswaardigheden liggen op slechts een paar kilometer afstand, net als het treinstation van Kołobrzeg met directe verbindingen naar de luchthaven Solidariteit Szczecin-Goleniów en Warschau. Radisson Resort Kolobrzeg implementeert het Radisson Hotels Safety Protocol programma.