Radisson hotel group plant nieuwe hotels in Long Island city, Los Angeles, …

Radisson Hotel Group (RHG) kondigde op haar Americas Business Conference in Las Vegas, Nev. de ondertekening aan van vijf hotels die zich zullen aansluiten bij haar Americas portfolio, waaronder drie Radisson RED hotels in top V.S. bestemmingen.

“In de afgelopen twee jaar heeft ons team agressief gewerkt aan de groei van onze portfolio voor Noord- en Zuid-Amerika, voornamelijk in de belangrijkste gateways in de VS”, aldus Terry Sanders, chief development officer, Americas, Radisson Hotel Group. “Deze ondertekening van vaak nieuw te bouwen hotels, van de Music City tot de zonnige westkust, zijn een voorbeeld van het engagement van onze eigenaars, die onze visie begrijpen en ons helpen om deze geweldige merken in heel Amerika uit te breiden.”

Radisson RED Los Angeles Arts District

Dit nieuw te bouwen hotel zal 140 gastenkamers, een ultramodern fitnesscentrum, een vergaderruimte en een bar op het dak met uitzicht op de binnenstad van Los Angeles hebben. Gasten zullen kunnen genieten van het boerderijverse menu in het kenmerkende restaurant van het merk, OUIBar + KTCHN. Het hotel heeft een fantastische locatie in het hart van het Los Angeles Arts District, een van de meest opwindende buurten van Los Angeles. Gasten bevinden zich op loopafstand van kunstgalerieën, restaurants met sterrenkoks, microbrouwerijen en winkels. Het hotel zal naar verwachting het eerste kwartaal van 2024 openen.

Radisson RED San Francisco Market Street

Dit hotel zal deel uitmaken van een historisch gebouw aan Market Street en zal een renovatie van 14 miljoen dollar ondergaan om het Radisson RED merk tot leven te brengen. Er komen 120 gastenkamers, een fitnesscentrum, een game room en het kenmerkende restaurant van het merk, OUIBar + KTCHN. Het hotel zal zich op de perfecte locatie bevinden voor zakelijke of recreatieve gasten. Op loopafstand of met een snelle trolleytocht kunnen de gasten een bezoek brengen aan Oracle Park, Moscone Center en Union Square. Het hotel zal naar verwachting Q3 2021 openen. .

Radisson RED Nashville Arts District

Radisson RED Nashville markeert de intrede van het merk in de Music City en zal deel uitmaken van een bestaand commercieel gebouw, na een uitgebreide renovatie waarbij onder andere zes verdiepingen zijn toegevoegd om het hotel te bouwen. Gasten kunnen een van de 120 gastenkamers boeken en gebruik maken van het fitnesscentrum en de vergaderruimte. Er zal een restaurant en een bar in de lobby zijn, of de gasten kunnen zich ontspannen terwijl ze genieten van het uitzicht op de stad bij de bar op het dak. Het hotel zal ook een speakeasy in de kelder hebben, een primeur voor het Radisson RED-merk. Het hotel zal worden gevestigd in de beroemde Printers Alley van Nashville, een historisch deel van Nashville dat dineren, winkelen en veel entertainment heeft. Het hotel zal naar verwachting openen in Q3 2021.

Na recente toevoegingen aan het Radisson portfolio in Manhattan, blijft het merk groeien aan de oostkust met spannende hotelondertekening. Radisson Hotel Long Island City bereidt zich voor om te openen met een ongelooflijke locatie net buiten New York City. Het nieuw gebouwde hotel zal 380 kamers hebben en zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2020 opengaan. Het nieuw ondertekende Radisson Hotel Raleigh-Durham Airport zal het eerste nieuw gebouwde prototype hotel zijn met het nieuwste Radisson ontwerp. Het hotel zal 140 gastenkamers en kamers voor langer verblijf hebben, een vergaderruimte van 1.600 sq ft, maar ook restaurant faciliteiten, een fitnesscentrum en een buitenzwembad. Het hotel zal naar verwachting Q3 2021 openen.