Radisson hotel group wordt snelst groeiende hotelketen in Peru

Radisson Hotel Group heeft aangekondigd dat het onlangs met de opening van Radisson Resort Paracas het snelst groeiende hotelbedrijf ter wereld in Peru is geworden. Het nieuw gebouwde hotel ligt aan de Peruaanse kustlijn met een ongelooflijk uitzicht op de Stille Oceaan. Radisson Hotel Group breidt snel uit in Peru met 5 hotels nu in gebruik, en een ander hotel dat nog deze zomer zal openen.

In Peru zullen binnenkort drie merken van Radisson Hotel Group te vinden zijn: Radisson, Park Inn by Radisson en Radisson RED. Veel van de hotels bevinden zich in het bloeiende Lima District, waaronder Radisson Hotel Decapolis Miraflores, Radisson Hotel San Isidro en Radisson Hotel Plaza del Bosque. De slanke en moderne Park Inn van Radisson Tacna biedt een rustig uitje voor gasten die het zuiden van Peru bezoeken. Radisson Resort Paracas is het eerste van twee hotelopeningen in Peru deze zomer. Radisson RED Miraflores is gepland voor de opening in augustus/september 2019.

“Als onderdeel van ons vijfjarenplan hebben we onze groeistrategie voor Latijns-Amerika geschetst, specifiek gericht op Peru vanwege de dynamische steden, de adembenemende kustlijn en de bloeiende toeristische sector,” aldus Terry Sanders, Chief Development Officer, Americas, Radisson Hotel Group. “Elk van onze hotels in dit prachtige land biedt een unieke ervaring die tegemoetkomt aan de behoeften van zowel zakelijke als recreatieve gasten”.

Het pas geopende Radisson Resort Paracas dient als een topbestemming in het land langs de westkust van Peru. Het hotel beschikt over 150 kamers en suites. Het overloopzwembad met uitzicht op de oceaan biedt de perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen. Tijdens hun verblijf kunnen gasten ook genieten van het fitnesscentrum en gratis parkeergelegenheid. El Candelabro is het restaurant van het hotel, waar klassieke Peruaanse gerechten worden geserveerd. Er is ook een lobbybar en een zwembadbar met een verscheidenheid aan drankjes en hapjes. Het hotel kan ook de perfecte omgeving bieden voor een zakelijke conferentie of strandbruiloft. Er zijn verschillende vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 90 gasten.

Radisson Hotel Group viert 30 jaar in Latijns-Amerika. Radisson Paraiso Hotel Mexico City vierde eerder dit jaar zijn 30e verjaardag. Dit was het eerste Radisson dat in Mexico werd geopend, wat leidde tot de uitbreiding van de Radisson Hotel Group’s portfolio van hotels in heel Latijns-Amerika.