Radisson hotel group Zuid-Azië gaat strategische samenwerking aan met EazyDiner

Radisson Hotel Group South Asia kondigt haar partnerschap aan met EazyDiner – India’s toonaangevende tafelreserverings- en voedselontdekkingsplatform. Het partnerschap is een belangrijke stap om de Food and Beverage (F&B) capaciteiten van de Groep in de regio te versterken. De samenwerking zal alle 94 operationele hotels van de Groep in India bedienen en zal tafelreservering en thuisbezorging omvatten.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met EazyDiner uit te rollen om een nieuw tijdperk van restaurantdiners en veilige voedselleveringen in te luiden. Deze samenwerking is een volgende stap om ons bedrijfsmodel te innoveren en om meer gasten te bereiken. Eten en drinken vormt een cruciale hefboom voor onze strategie en staat centraal in onze inspanningen voor zakelijk herstel en merkenbouw in deze kritieke tijden”, zegt Zubin Saxena, Managing Director en Vice President Operations, South Asia, Radisson Hotel Group.

Radisson Hotel Group South Asia heeft 20 kenmerkende gerechten bedacht voor thuisbezorging. Gecurreerd door Chef Rakesh Sethi, een bekende culinaire expert in de Indiase F & B industrie en momenteel corporate executive chef voor Radisson Hotel Group Zuid-Azië, deze omvatten items zoals Paan Kulfi met Gulkand Cake en Supari Cigar, Angaar E Jamun (Chocolade gevulde Gulab Jamun flambeed) en Trio Symphony (Gajar Halwa / Gulab Jamun Terrine/ Kalakand Tart/Kesar Phirni) onder vele anderen. Gasten kunnen deze gerechten online bestellen samen met hun favoriete gerechten in de specialiteitenrestaurants van Radisson Hotelgroep Zuid-Azië via EazyDiner’s EazySafe+ platform dat zorgt voor veilige afhaalmaaltijden en minimale contactleveringen.

Radisson Hotel Group heeft het Radisson Hotel Safety Protocol, een nieuw programma van diepgaande reinheids- en desinfectieprocedures, uitgerold in samenwerking met SGS, ‘s werelds toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf. Daarnaast zijn er voor alle hotels uitputtende richtlijnen voor voedselveiligheid en hygiënehandleidingen en voedsel- en drankprotocollen opgesteld om een veilige en zekere F&B-ervaring te garanderen.

Deze samenwerking biedt voedselliefhebbers de mogelijkheid om de tafels in de restaurants van Radisson Hotel Group te ontdekken en te boeken wanneer ze beschikbaar komen voor een persoonlijk diner, terwijl thuisleveringen onmiddellijk kunnen worden geboekt met een eenvoudig bestelproces in drie stappen en een probleemloze online betaling.