Radisson hotelgroep opent 15e hotel in Polen

Radisson Resort Kolobrzeg

 

Op een steenworp afstand van de schilderachtige Baltische Zee opent Radisson Resort Kolobrzeg als 15e hotel van de Radisson Hotel Group in Polen. Het hotel ligt in een rustig, gezellig gebied ten oosten van het stadscentrum en is een spannende nieuwe optie voor een strandvakantie in West-Pommeren en het eerste hotel in Kołobrzeg met een eigen aquapark. Met de opening van dit nieuwe hotel bevestigt Radisson Hotel Group haar positie als de toonaangevende internationale resort operator in Polen.

De 209 kamers en suites van Radisson Resort Kolobrzeg zijn geïnspireerd op de ligging van het resort aan het strand en hebben een minimalistisch en licht design geïnspireerd op de zee en de natuurparken die het hotel omringen om het gevoel van op het strand zijn te herscheppen. De kamers zijn ingericht in een zachte Scandinavische stijl en voorzien van grafiek van de Poolse kunstenares Zuzanna Zakrzewska. Alle kamers en suites hebben een eigen balkon, zodat gasten kunnen genieten van het uitzicht en hun vakantie in ware ontspanning kunnen doorbrengen.

Het eigen aquapark van het hotel is perfect voor een gezinsuitstapje en beschikt over twee binnenzwembaden en een verwarmd buitenzwembad, buiten- en binnenglijbanen, bubbelbaden en een ruime ontspanningsruimte met ligbedden. Op het dak kunnen gasten een duik nemen in het prachtige overloopzwembad, zonnebaden en uitkijken over de Baltische Zee. De eigen spa van het hotel beschikt over een stoombad en acht behandelkamers voor de Baltische spa-ervaring waar Kołobrzeg bekend om staat, met ontspanningsrituelen, revalidatiebehandelingen en een reeks gezichts- en lichaamsbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van Phytomer-producten met actieve ingrediënten van mariene oorsprong.

Radisson Resort Kolobrzeg biedt een combinatie van verfijnd en informeel dineren en een selectie van de culinaire keuken van de regio, met de nadruk op visgerechten. Het stijlvolle à-la-carterestaurant Persante ontleent zijn naam aan de gelijknamige rivier en richt zich op de lokale keuken met ingrediënten uit de regio West-Pommeren, terwijl het internationale buffetrestaurant Salmo voor elke smaak wat wils te bieden heeft. De Pool Bar serveert de hele dag door verfrissende drankjes en snacks in het aquapark, terwijl de Lobby Bar met zijn ontspannen ambiance de ideale plek is voor een cocktail, lichtere gerechten en gebak.

Kołobrzeg is de grootste badplaats van Polen en de kuurhoofdstad van het land, en ontvangt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers. Langs de 11 kilometer lange kustlijn zijn de stranden tot 100 meter breed, zodat er zelfs tijdens de drukke zomermaanden voldoende ruimte is voor zonnebaders. Met zijn traditie als kuuroord en de recente ontwikkeling van talrijke spa- en wellnessfaciliteiten, trekt Kołobrzeg het hele jaar door bezoekers. Radisson Resort Kolobrzeg ligt in een rustiger deel van de stad, naast het Aleksander Fredo Park, een populaire hotspot met een amfitheater waar de hele zomer door concerten worden gehouden. Het strand ligt op 500 meter van het hotel en biedt een fantastisch voorproefje van het lokale leven aan de Oostzee. Het boscomplex Eastern Ecopark biedt schilderachtige landschappen die typisch zijn voor de regio West-Pommeren. Het nachtleven van Kołobrzeg, bezienswaardigheden zoals de vuurtoren en de pier liggen ook op slechts een paar kilometer afstand, net als het treinstation van Kołobrzeg met directe verbindingen naar de luchthaven Solidariteit Szczecin-Goleniów en Warschau.

Met de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden als topprioriteit, implementeert Radisson Resort Kolobrzeg het Radisson Hotels Safety Protocol programma.