Radisson hotels lanceert RadissonCares in India om thuis gedenkwaardige momenten na te bootsen

Terwijl India zich verenigt tegen COVID-19 en doorgaat met een landelijke lockdown, kondigde Radisson Hotels de lancering aan van #RadissonCares in India; een campagne die gebruik maakt van de expertise van de Groep in een reeks van servicegebieden om een positief verschil te maken in het leven van haar gasten.

Met #RadissonCares wil de Groep zijn kenmerkende Yes I Can! servicefilosofie leveren aan gasten, terwijl ze samenwerken om de pandemie te bestrijden, in inspanningen om sociale afstand te nemen en thuis te blijven. De campagne wordt in vijf fasen uitgerold en zal tips en inzichten op het gebied van huishouding, eten en drinken, ouderenzorg en gezondheid en welzijn van de goed aangeschreven en wereldwijd erkende serviceprofessionals van de Groep samenbrengen.

“Onze service-ethos en Yes I Can! spirit reikt verder dan de gelegenheden waarbij gasten bij ons verblijven of dineren. Met meer dan twee decennia ervaring in de gastvrijheid in India, begrijpen we de behoeften van onze gasten. Tips en eenvoudige aanbevelingen die via dit initiatief worden gedeeld, worden routinematig gebruikt om de ervaring in onze hotels te verbeteren, die de gasten nu thuis kunnen recreëren. Deze campagne is ons eerbetoon aan de gezondheid, het welzijn en het algemene welzijn van onze gasten tijdens hun verblijf binnenshuis. We missen en zorgen voor hen, en als het weer zover is, zullen we er zijn om hen te verwelkomen met onze zorgzame gastvrijheid”, zegt Zubin Saxena, Managing Director en Vice President Operations, South Asia, Radisson Hotel Group.

De volgende fasen van #RadissonCares zullen deskundig advies van chef-koks en serviceprofessionals presenteren – waaronder de gerenommeerde Chef Rakesh Sethi, Corporate Executive Chef, Zuid-Azië, Radisson Hotel Group. Gasten kunnen leren hoe ze hun huis veilig en hygiënisch kunnen houden, hoe ze immuniteit bouwende ingrediënten kunnen gebruiken in thuis gekookt voedsel, hoe ze de ouderen gezond en veilig kunnen houden en hoe ze kunnen zorgen voor persoonlijk welzijn door middel van dit initiatief.