Radisson Individuals nu ook in Belgrado, Servië

Radisson Hotel Group kondigt de opening aan van het Belgrade Art Hotel, een onderdeel van Radisson Individuals, gelegen in het hart van de spectaculaire oude stad. Deze opening markeert het debuut van het merk Radisson Individuals, een conversieoplossing die in het vierde kwartaal van 2020 in Europa is gelanceerd, en vormt een aanvulling op het bestaande Radisson Collection Hotel in de bloeiende hoofdstad van Servië.

Belgrade Art Hotel biedt 55 kamers en suites, waaronder een luxe presidentiële suite. Het hotel is gevuld met creatieve energie, met schilderijen van lokale kunstenaars en kijkt uit op de chique Knez Mihailova-straat. Hotelgasten kunnen gebruik maken van een breed scala aan gastendiensten, waaronder toegang tot een wellnesscentrum met gratis gebruik van een sauna en parkeergelegenheid op het terrein. Het restaurant Mosaic biedt zowel mediterrane als lokale gerechten, bereid met kwaliteitsproducten, terwijl de bar ‘s ochtends koffie en heerlijke originele Belgische wafels serveert. Het conferentiecentrum beschikt over twee zalen op de eerste en negende verdieping met natuurlijk licht en airconditioning. De ruimte op de bovenste verdieping biedt plaats aan maximaal 90 gasten en beschikt over een terras met uitzicht op de oude stad, ideaal voor het houden van verschillende vergaderingen en bijeenkomsten.

Het Belgrade Art Hotel, onderdeel van Radisson Individuals, is eigendom van de familie Todorovic, een Servische familie die bekend is in de lokale mode-industrie. Zij hebben hun inzicht en expertise in het begrijpen van de behoeften en wensen van de moderne gast overgebracht van de mode-industrie naar de hotelindustrie, en de gasten verblijd met een vleugje moderne kunst gecombineerd met persoonlijke karakters om van dit hotel een van de meest populaire adressen in de stad te maken.

Belgrado (“Witte Vesting”) kan zonder twijfel worden omschreven als een van de meest trendy steden van Europa: Gelegen aan de samenvloeiing van de Sava en de Donau, kan het bogen op een fascinerende mix van Byzantijnse architectuur, art nouveau juweeltjes en brutalistische gebouwen. De stad met zijn Balkan flair is uitgegroeid tot een levendig, opwindend en cool Europees centrum voor cultuur en nachtleven: Belgrado’s theaters, musea, monumenten en operahuizen pronken met het rijke culturele erfgoed van de stad, zonaanbidders trekken massaal naar de rivieren, net als feestgangers in de populaire drijvende nachtclubs.

De gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden blijven een topprioriteit voor Radisson Hotel Group. Belgrade Art Hotel, een lid van Radisson Individuals, heeft alle maatregelen geïmplementeerd die zijn beschreven in het Radisson Hotels Safety Protocol programma.