Radisson Miami beach Oceanfront

Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening aan van het Radisson Hotel Miami Beach. Het hotel zal 216 kamers en suites aanbieden. Dankzij de uitzonderlijke ligging aan de oceaan zullen de gasten eindeloze mogelijkheden hebben om te ontspannen in het buitenzwembad of te wandelen in de prachtige vlindertuin. Wie op zoek is naar meer vermaak kan terecht op het zonnedek, waar speciale evenementen en barbecues aan het zwembad worden gehouden. Voorafgaand aan de opening van de deuren in het laatste kwartaal van dit jaar, ondergaat het pand een renovatie van miljoenen dollars om de ervaring van de gasten te verbeteren met state-of-the-art voorzieningen en diensten.

“Dit hotel is een fenomenale aanvulling op onze Radisson-portefeuille, en dient als een topbestemming met een prachtig uitzicht op de oceaan en fantastische voorzieningen voor elk type reiziger,” zegt Phil Hugh, chief development officer, Americas, Radisson Hotel Group. “We zijn verheugd om onze groei in Miami te zien met de opening van dit hotel, slechts een paar maanden voor de opening van het nieuw gebouwde Radisson RED Miami Airport. Ons ontwikkelingsteam werkt ijverig aan het uitbreiden van onze voetafdruk in meer belangrijke toegangsmarkten, met prachtige hotels zoals Radisson Hotel Miami Beach”.

Het hotel zal verschillende eetgelegenheden hebben, samen met twee bars die een verscheidenheid aan bier, ambachtelijke cocktails en een uitgebreide wijnkaart aanbieden. Wie een vergadering of een feestje plant, kan gebruik maken van de 6.000 sq ft aan evenementruimte met extra buitenopties. Het hotel is ook omgeven door levendige nachtclubs en restaurants en andere attracties zoals parasailing, snorkelen, sportvissen en helikoptertours. Gasten zijn slechts enkele minuten verwijderd van twee golfbanen, of amateurs van strandactiviteiten zijn er opties voor kajak, peddelbord of jetski verhuur.