Radisson Odessa, de Parel van de Zwarte zee

Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening aan van het Radisson Hotel City Centre Odesa, Oekraïne – het eerste pand van de groep in de historische havenstad aan de Zwarte Zee. De verbouwing van het bestaande ‘Hotel Milano’ aan de beroemde Derybasivskaya Straat zal begin 2021 worden omgedoopt tot Radisson Hotel. Met de introductie van dit nieuwe pand zal de Groep nu 8 hotels en 1.445 gastenkamers in gebruik en in ontwikkeling hebben in de Oekraïne.

David Jenkins, Vice President Business Development Rusland en CIS,: “Radisson Hotel Group was de eerste en blijft de belangrijkste internationale hotelgroep in Oekraïne. We zijn blij dat we dit hotel en het Radisson-merk aan onze Oekraïense portefeuille kunnen toevoegen. Ons luxueuze Radisson-merk heeft sinds de EMEA-lancering in 2018 een grote aantrekkingskracht met meer dan 50 geopende en in ontwikkeling zijnde hotels”.

Het classicistisch ontworpen Hotel Milano opende zijn deuren in 2017 met 90 kamers in het hart van Odesa aan de kosmopolitische Derybasivskaya Street, een centrum voor de lokale bevolking en toeristen, vol met winkels, restaurants en bars. Het nieuwe Radisson Hotel City Centre Odesa zal beschikken over een uitbreiding van 37 extra kamers, een restaurant en een vergaderruimte, momenteel in aanbouw.

Radisson Hotel City Centre Odesa is gelegen in het centrum van de stad, dicht bij de beroemde Odesa Opera House, de beroemde Potemkin Trappen, en de bruisende haven van Odesa. De zandstranden van Arkadia zijn gemakkelijk te bereiken binnen 20 minuten met de auto. De stad Odesa trekt bezoekers uit de hele wereld en heeft een rijke culturele geschiedenis. Met gerenommeerde gastvrijheid en moderne voorzieningen biedt Radisson Hotel City Centre Odesa alles wat de gasten zich kunnen wensen tijdens een bezoek aan het hotel voor zaken- of vakantiereizen.

Marco Sartori, CEO van de eigenaarsgroep: “De toevoeging van een Radisson hotel in de stad Odesa is een grote prestatie voor de eigenaars, die altijd on Odessa als een belangrijke toeristische bestemming hebben geloofd en als een hub voor het bedrijfsleven van Oekraïne. De sterke groei van de lokale hotelsector in de afgelopen jaren versnelde, maar de aanwezigheid van een toonaangevende hotelexploitant die hoge kwaliteits- en servicenormen kan bieden, is een nieuwe maatstaf voor alle reizigers die deze prachtige stad wensen te bezoeken.

www.radissonhotels.com/radisson