Radisson opent Hotel Saint Denis op Reunion

Radisson Hotel Group debuteert op het tropische eiland Réunion met de opening van Radisson Hotel Saint Denis. De groep heeft nu een portfolio van zes hotels verspreid over drie eilanden in de Indische Oceaan, waaronder Mauritius en Madagaskar, in deze populaire en boeiende regio.

Het Radisson Hotel Saint-Denis ligt in het noorden van Saint-Denis, de administratieve hoofdstad van Réunion en op loopafstand van de belangrijkste commerciële en financiële wijk. Het is ideaal gelegen aan de waterkant van Barachois, tussen de oude stad en de belangrijkste snelweg, waardoor de stad gemakkelijk bereikbaar is. Gasten kunnen een wandeling maken langs de idyllische waterkant van Le Barachois om te genieten van het oceaanzicht van het eiland, zich onderdompelen in de rijke geschiedenis van het eiland door een bezoek te brengen aan de musea en de kathedraal van Saint-Denis, de geurige geuren van de charmante botanische tuinen opsnuiven, de Rue de Paris verkennen om de Creoolse architectuur te bewonderen of ontspannen op een van de mooiste witte zandstranden ter wereld.

Radisson Hotel Saint-Denis biedt 124 stijlvolle kamers, variërend van standaard- en superior kamers tot suites, inclusief toegankelijke kamers, allemaal met schilderachtig uitzicht op de tropische omgeving van het hotel. Gasten kunnen ontspannen en tot rust komen in het buitenzwembad van het hotel of trainen in het moderne fitnesscentrum. Het hotel is ideaal voor vakantiegangers en zakenlui met een kantoorruimte, een businesscentrum en veelzijdige vergader- en evenementenruimten met flexibele opstellingen en de nieuwste audiovisuele technologie.

Geïnspireerd door de geschiedenis van La Réunion weerspiegelt het uitgebreide culinaire aanbod van het hotel de smeltkroes van lokale culturen en invloeden van het eiland, versmolten met een eigentijdse visie. Het hoofdrestaurant, Le Célimène, biedt heerlijke gerechten geïnspireerd door de lokale cultuur en culinaire invloeden in een stijlvolle en comfortabele omgeving. Le Macatia serveert smakelijke sandwiches en klassieke streetfood in een casual-chique omgeving. Om te ontspannen en te genieten van het oceaanzicht van het eiland, kunnen gasten naar het elegante en minimalistische dak, Sunset Lounge, gaan voor heerlijke cocktails of een glas champagne en genieten van speciale tapas van het getalenteerde culinaire team van het hotel.