Radisson opent Radisson hotel Gorizont Rostov-on-Don in Rusland

De Radisson Hotel Group kondigt met trots een nieuw 173-kamerhotel in Rusland aan, het Radisson Hotel Gorizont Rostov-on-Don, dat later dit jaar wordt geopend.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group: “We zijn er erg trots op dat we Radisson in Rusland hebben opgericht en daarmee onze positie als de toonaangevende internationale hotelgroep in de regio verder hebben versterkt. Deze ondertekening brengt onze Russische portefeuille op een totaal van 39 hotels en meer dan 10.000 kamers in exploitatie of in ontwikkeling”.

Dan Polonsky, Algemeen Directeur van TK Gorizont JSC : “Het nieuwe hotel is een onderdeel van het grote multifunctionele winkel- en entertainmentcomplex genaamd Gorizont. Radisson Hotel Gorizont Rostov-on-Don zal een geschikte locatie zijn voor Russische en buitenlandse partners, maar ook voor gasten van de stad. Dit zal Gorizont Mall naar een fundamenteel nieuw niveau brengen met nog meer comfort en een unieke sfeer.”

Het hotel biedt 173 kamers en suites met een Scandinavisch geïnspireerd ontwerp, een restaurant en lobby lounge bar, evenals een fitnessruimte, een conferentiezaal en verschillende vergaderzalen.

Radisson is een luxueus hotelmerk dat Scandinavisch geïnspireerde gastvrijheid biedt en gasten in staat stelt zich te concentreren op een work/life balance en meer harmonie te vinden in hun reiservaring. Gebaseerd op het opbouwen van betekenisvolle relaties met gasten, is het voorzien van de beroemde Yes I Can! service-attitude die is ontworpen om elke gast tevreden te stellen.

Rostov-on-Don is de 10e grootste stad in Rusland met 1,2 miljoen inwoners. Dit is de tweede hotelopening voor Radisson Hotel Group in de stad, naast het prestigieuze Radisson Blu dat in 2017 aan het rivierfront werd geopend.

Het hotel, gelegen in het noordwesten van de stad, zal deel uitmaken van een belangrijk complex voor gemengd gebruik, waaronder Gorizont Mall – het grootste winkelcentrum in Rostov-On-Don met meer dan 350 winkels en een multiplex bioscoopcentrum dat direct toegankelijk is vanuit het hotel.