Radisson RED betreedt het Londense podium …

Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening aan van het Radisson RED London Greenwich in het Verenigd Koninkrijk. Het zal het eerste pand zijn dat het luxueuze, selecte hotelmerk van de groep naar de Engelse hoofdstad zal brengen, samen met andere Britse monumenten zoals Radisson RED hotels in Glasgow en Liverpool.

Greenwich is de thuisbasis van ‘s werelds drukste concert- en evenementenlocatie, de iconische O2 Arena, en plaatst de gasten in het hart van de actie. Van Elton John tot Roger Federer, het heeft de grootste namen op het gebied van muziek, sport en entertainment.

Het Radisson RED London Greenwich, dat in 2020 wordt geopend, ligt in de buurt van de beroemde Londense bezienswaardigheden. De O2 Arena en de iconische koepel is er slechts één van; het hotel brengt de gasten binnen handbereik tal van musea, de beroemde Prime Meridian, de legendarische Cutty Sark en de kabelbaan met een prachtig uitzicht over de Theems, Canary Wharf en de City of London zelf.

Naast de 70 kamers met het unieke Radisson RED-design biedt het hotel een bistro, een bar en een fitnessruimte. De nieuwe bewegwijzering maakt deel uit van een opwindend project van £ 8 miljard om het Greenwich Peninsula te herontwikkelen en het te transformeren tot een must-visit bestemming met een scala aan woon-, winkel- en kantoorruimte.

Voor concerten en evenementen is de O2 Arena – gelegen op loopafstand van het hotel – gemakkelijk te bereiken. Om het hotel te bereiken (en Londen te verkennen), zijn er tal van reismogelijkheden, met inbegrip van grote wegverbindingen, meerdere busroutes en een Londense metrostation niet ver van het pand. London City Airport ligt ook op slechts vijf mijl van het hotel.