Radisson RED-merk breidt uit naar Midden Oosten: Dubai digital park

De Radisson Hotel group kondigt de opening aan van Radisson RED Dubai Silicon Oasis, het nieuwste pand in de snel groeiende portefeuille van de groep in het Midden-Oosten.

Radisson RED Dubai Silicon Oasis is gevestigd in Dubai Digital Park, het eerste slimme stadsproject in Dubai dat is gebouwd met de nieuwste AI- en IOT-technologieën, en brengt de vooruitstrevende stijl van RED naar de woestijn. Het merk geeft een speelse toets aan conventionele hotelovernachtingen met een culinaire hangout, een nonchalant gevoel en een bruisende sociale scène. Met behulp van geïntegreerde technologie en een gedurfde designpersoonlijkheid bestaat Radisson RED Dubai Silicon Oasis uit 104 eigentijds ontworpen kamers, acht suites en 59 appartementen, alle met een blik op de toekomst.

Signature dining outlets Foodtruck Lobby en DELI doen dienst als sociale hubs en op de begane grond biedt OUIBar + Terrace een casual chique eetruimte met live sportschermen plus en een buitenruimte. Daarnaast biedt de RED Roof bar de gasten een dag- tot nachttrip – van ‘s avondsundowners tot ‘s morgens stretching voor de zonsopgang yoga. Het hotel beschikt ook over 10 ultramoderne conferentieruimten en een ruimte voor meerdere evenementen van 600 m², voor maximaal 600 gasten. Met al deze voorzieningen hebben Radisson RED-gasten eindeloze mogelijkheden om moeiteloos te switchen tussen zaken en plezier.

Tim Cordon, Area Senior Vice President, Midden-Oosten en Afrika: : “Radisson RED is een compleet nieuw en ander hotelconcept. Het is gedurfd en levendig, en biedt een ervaring als geen ander, vandaag gecreëerd voor de grootste reizigers van morgen, in een van de snelst groeiende sectoren van de markt: lifestyle select. We zijn erg trots en enthousiast om de eerste Radisson RED in het Midden-Oosten te openen in Dubai, een van ‘s werelds meest aantrekkelijke reisbestemmingen en belangrijke regionale commerciële hubs, een absoluut vlaggenschiphotel dat bijdraagt aan de groei van de stad”.

Radisson RED is opgericht om de trend van iets nieuws, iets innovatiefs, vast te leggen. Het gaat om de integratie van technologie, een sociale ruimte en een hub gewijd aan duizendjarige gedachten en welke locatie geschikter zou zijn dan de snelgroeiende Dubai Silicon Oasis. Het hotel zal in het centrum van het Silicon Park liggen met een promenade van verschillende eet- en restaurantaccommodaties en een businesscentrum en speciale vergaderfaciliteiten die met het pand verbonden zijn.

Stuart Birkwood, Radisson RED Dubai Silicon Oasis: “We zijn verheugd om het Radisson RED merk te lanceren op de opwindende horecamarkt van Dubai. We houden van onze locatie in de eerste slimme stad van Dubai en we kijken ernaar uit hoe Silicon Park om ons heen groeit tot het epicentrum van de vooruitstrevende technologie van de VAE. Radisson RED brengt innovatie, plezier en een frisse benadering van het sociale leven in de stad – met kunstwerken die zijn gemaakt door lokale talenten en geïntegreerde technologie zoals onze digitale social streaming-inhoudsmuur.”