Radisson Residence opent Avrupa Tem Istanbul – Turkije

Radisson Hospitality AB, onderdeel van Radisson Hotel Group, kondigt met trots de ondertekening aan van de Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul in Turkije. De 140 appartementen residentie wordt ondergebracht in het Avrupa Tem Residential Complex en zal na een gedeeltelijke renovatie voor het einde van dit jaar de deuren openen.

De nieuwe residentie omvat 140 moderne appartementen, een combinatie van één-, twee- en driekamerappartementen. De residentie zal ook beschikken over een goed uitgeruste fitnessruimte en een spa, met inbegrip van een binnenzwembad voor zowel korte als lange verblijven.

De Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul is gelegen in het Avrupa Tem Residential Complex, dicht bij de luchthaven van Istanbul. Met de nabijheid van enkele van de belangrijkste zakenwijken van Istanbul en de luchthaven, wordt verwacht dat de residentie zowel zakenreizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar stijlvolle accommodatie op een centrale locatie zal aantrekken.

De Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de nieuwe luchthaven van Istanbul en op slechts 400 meter van de dichtstbijzijnde afrit van de Trans-Europese snelweg (E80), die de residentie met de stad verbindt.