Radisson rewards werkt samen met Wehotel, Jin Jiang’s global hotel reservering

Radisson Rewards, het wereldwijde beloningsprogramma van Radisson Hotel Group, kondigt vandaag een spannende nieuwe samenwerking aan met WeHotel, het wereldwijde hotelreserveringsplatform voor Jin Jiang International.

Sinds 30 juni 2019 kunnen 53 hotels van de Radisson Hotel Group op het WeHotel-platform worden geboekt, de overige meer dan 1.100 deelnemende hotels zullen tegen het einde van het jaar beschikbaar zijn. Radisson Rewards en WeHotel Prime, het loyaliteitsprogramma voor Jin Jiang’s high-end hotels, werken samen om de gelokaliseerde, in-hotel voordelen te bieden aan leden van beide programma’s. .

Radisson Hotel Group maakt nu deel uit van Jin Jiang International, dat momenteel wereldwijd meer dan 8.500 hotels telt. Door live te gaan op WeHotel, kunnen de hotels van de Radisson Hotel Group profiteren van de aanzienlijke bekendheid in China, ‘s werelds grootste reismarkt, nl toegang van meer dan 148 miljoen leden van de loyaliteitsprogramma’s van Jin Jiang WeHotel, boekingsmogelijkheden in de lokale taal, Chinese digitale betalingen en meer. Radisson Rewards leden zullen ook kunnen genieten van gelokaliseerde, in-hotel voordelen, geboden door het WeHotel Prime programma, wanneer ze verblijven in Radisson Hotel Group hotels in China.

“Deze wereldwijde loyaliteitssamenwerking is een spannende en belangrijke stap voorwaarts in de relatie tussen Jin Jiang International en Radisson Hotel Group. Onze bedrijven hebben een gecombineerde loyaliteitsbasis van bijna 170 miljoen leden, dus het is van vitaal belang dat we consistente voordelen creëren voor al onze leden, waar ter wereld ze ook reizen. Door deze integratie effenen we de weg voor een mooie toekomst”, zegt Eric De Neef, Executive Vice President & Global Chief Commercial Officer, Radisson Hotel Group.

Van de 53 hotels van de Radisson Hotel Group die sinds eind juni 2019 live gaan op WeHotel, zijn er 18 in China, met andere in Australië, België, Canada, Denemarken, Fiji, Frankrijk, Duitsland, Indonesië, Italië, Kenia, Nederland, Noorwegen, Noorwegen, Rusland, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland, Thailand, de VAE, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Vietnam.