Radisson signeert Pakistan’s 1ste internationaal Serviced apartments

Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening aan van de Radisson Blu Serviced Apartments, Islamabad in Pakistan, de eerste internationale merkappartementen in het land. Dit is het tweede hotel van de groep in Pakistan en versnelt de ambitie om tegen 2025 10 hotels en 2.000 kamers in gebruik en in ontwikkeling te hebben in het hele land. Deze toevoeging, die gepland is voor het tweede kwartaal van 2023, brengt de Zuid-Aziatische portefeuille van de groep op meer dan 160 hotels in exploitatie en in ontwikkeling.

Islamabad, de hoofdstad van Pakistan, ligt op het Potohar-plateau in het noordwesten van het land en is de meest diverse metropool van Pakistan, die bekend staat om het omarmen van moderne ideeën en tegelijkertijd trouw blijft aan het rijke culturele erfgoed. De stad is rijk aan historische bezienswaardigheden, uitgestrekte groene ruimten, fascinerende musea en indrukwekkende monumenten zoals de Faisal Moskee, Islamabad’s meest iconische en direct herkenbare bezienswaardigheid.

In de 224 luxueuze appartementen van het hotel, variërend van 51 tot 84 m², zullen gasten de beroemde gastvrijheid en moderne voorzieningen van Radisson Hotel Group ontdekken. Het nieuw gebouwde hotel maakt deel uit van een project voor gemengd gebruik, dat kantoren en een winkelcentrum omvat. Eetgelegenheden zijn onder andere een restaurant voor de hele dag, terwijl de vrijetijdsvoorzieningen van het pand voorzien zijn van een spa & fitnesscentrum, sportvelden en een zwembad.

Elie Milky, Vice President Development Middle East, Greece, Cyprus and Pakistan, Radisson Hotel Group: “We zijn verheugd om onze voetafdruk binnen Pakistan uit te breiden met de introductie van ons vlaggenschip, Radisson Blu, in de hoofdstad van het land. We blijven proactief onze portfolio van service-appartementen wereldwijd uitbreiden. Deze deal is het begin van een strategisch partnerschap met de Falaknaz Group.

Shakeel Ilyas van Falaknaz Group: “We zijn er trots op samen te werken met Radisson Hotel Group, een van de toonaangevende spelers in de horeca. We waren op zoek naar een merk dat de behoeften van de zakelijke en recreatieve klanten die naar Islamabad komen herkent en beantwoordt, terwijl ze hun portefeuille in het bloeiende land Pakistan verder laten groeien”.

https://radissonhotels.com./en-us/