Radisson toont groei in Latijns Amerika

Radisson Hotel Tapatio Guadalajara

 

Radisson, een van de best erkende hotelmerken, kondigt met trots de opening aan van Radisson Hotel Tapatio Guadalajara in Carretera a Chapala Km 6.5, Tlaquepaque, Jalisco, Mexico. Het hotel opent zijn deuren na een uitgebreide renovatie van 2 miljoen dollar. Met een ongelooflijk uitzicht op de stad vanaf de heuvels van Tlaquepaque, ligt dit luxe hotel op slechts 10 minuten van Miguel Hidalgo y Costilla International Airport en is zowel een schilderachtige thuisbasis voor een zakenreis naar Jalisco als een leuke ontspanning voor toeristen die Guadalajara verkennen.

Met de gezondheid, veiligheid en beveiliging van gasten en teamleden als hoogste prioriteit, is Radisson Hotel Tapatio Guadalajara begonnen met de implementatie van het Radisson Hotels Safety Protocol programma. De lancering van de diepgaande reinheids- en desinfectieprotocollen zijn ontwikkeld in samenwerking met SGS, ‘s werelds toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf. Dit programma is ontworpen om de veiligheid en de gemoedsrust van de gasten te garanderen, van de check-in tot de check-out.

“Deze topbestemming in de buurt van Guadalajara levert alles wat een moderne reiziger verwacht van zijn of haar gastvrijheid, inclusief de nadruk op veiligheid in elk facet van de bedrijfsvoering”, aldus Frances Gonzalez, vice-president, Operations, Latin America, Radisson Hotel Group. “De uitnodigende sfeer van het hotel combineert werk en vrije tijd op de manier waarop alleen een Radisson hotel dat kan. We zijn verheugd om bezoekers te verwelkomen in dit prachtige pand in Jalisco, Mexico, terwijl we onze voetafdruk in heel Latijns-Amerika blijven uitbreiden”.

Met 127 ruime kamers en suites met een panoramisch uitzicht op de tuin van het pand of het Guadalajara stadslandschap, biedt het hotel een unieke ervaring voor elke gast. Op slechts 15 minuten van de historische wijk van Guadalajara en 40 minuten van het grootste zoetwatermeer van Mexico, het Chapala meer, heeft het hotel niet alleen een toplocatie die optimaal is voor zowel zakenreizigers als toeristen, maar ook de ambiance om het aan te vullen. Van verzorgde tuinen tot priv├ęterrassen en balkons, de gasten kunnen zich ontspannen in de natuurlijke schoonheid van de regio vanuit hun comfortabele kamers met veel voorzieningen.

Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi en koffie op de kamer, terwijl gasten die kiezen voor een upgrade naar een Master Suite of Presidenti├źle Suite toegang hebben tot extra extra voordelen zoals een balkon en een whirlpool voor twee personen. Buiten de kamers kunnen gasten genieten van tal van voorzieningen, waaronder het eigen restaurant Los Laureles, dat Mexicaanse specialiteiten en regionale gerechten serveert, van het ontbijt tot het diner. Gasten kunnen ook genieten van heerlijke maaltijden vanuit hun eigen kamer met 24-uurs roomservice. Andere activiteiten en amusementsmogelijkheden zijn drie bars op het terrein, een 24-uursfitnesscentrum, een speelkamer, een prachtig buitenzwembad in het centrum van het hotel, een kinderspeelplaats en volleybalvelden. Daarnaast biedt het hotel vijf evenemententerreinen die zijn uitgerust voor het houden van diverse bijeenkomsten of speciale evenementen.

“Het tot leven brengen van onze visie op gastvrijheid van wereldklasse naast Radisson Hotel Group is een ongelooflijke ervaring geweest, we zijn hier om onze gasten te dienen met onze Yes I Can! spirit”. aldus Victor Valdez, directeur Operations van het hotel.