Radisson verruimt Columbiaanse voetafdruk: Radisson Diamond Barranquilla

Radisson kondigt de opening aan van Radisson Hotel Diamond Barranquilla, gelegen in het hart van de populaire havenstad die bekend staat om zijn extravagante carnavalsfeesten. Dit luxe hotel is de perfecte thuisbasis voor het verkennen van de Caribische kust van Colombia.

Het hotel, voorheen Park Inn by Radisson Diamond Barranquilla, onderging een renovatie waarbij de lobby en de gastenkamers werden bijgewerkt voordat het zich aansloot bij de Radisson-portefeuille. Gasten die aankomen op Ernesto Cortissoz International Airport (BAQ) hebben een ongeveer 40 minuten durende taxirit naar het hotel, waar ze worden onthaald in een spannende hedendaagse ruimte die de stedelijke omgeving eromheen versterkt.

De 132 moderne kamers en suites van Radisson Hotel Diamond Barranquilla zijn uitgerust met gratis WiFi en uitzicht op de stad. Gasten kunnen genieten van een gratis ontbijt en 24-uursroomservice van het eigen restaurant, RBG Bar & Grill, en van het pittoreske zwembad op het dak en de sauna van het hotel, die zorgen voor ontspanning aan de kust in het stadscentrum. Het pand omvat ook een businesscentrum en een fitnesscentrum dat beschikbaar is voor alle gasten, plus 16 moderne vergaderruimtes.

Met de gezondheid, veiligheid en beveiliging van gasten en teamleden als hoogste prioriteit, implementeert Radisson Hotel Diamond Barranquilla het Radisson Hotels Safety Protocol programma.

Gunstig gelegen in de buurt van vele populaire eet- en uitgaansmogelijkheden op Street 84, biedt het hotel gasten toegang tot alle topattracties van Barranquilla. Hoewel Barranquilla het meest bekend is om zijn wereldberoemde carnavals- en BarranquiJazz-festivals, wemelt het het hele jaar door van de cultuur. Gasten vinden historische bezienswaardigheden zoals het Douanegebouw en het Caribische Cultuurpark binnen een paar kilometer van het hotel en hebben gemakkelijk toegang tot de populairste winkelmogelijkheden van de stad, Buenavista Mall en Viva Barranquilla Mall. De nabijgelegen Magdalena rivier dient als een schilderachtige poort naar de Caribische kust van Colombia, waar gasten kunnen genieten van het uitzicht op het grootste natuurpark van Colombia, Via Parque Isla Salamanca, voordat ze op een treinwagon stappen om de monding van de rivier en de Caribische Zee te ontdekken nabij de beroemde Bocas de Ceniza.

Radisson Hotel Group’s portfolio in Colombia bevat ook Radisson Bogota Metrotel, Radisson Cartagena Ocean Pavillion Hotel en Park Inn by Radisson Barrancabermeja.

www.radissonhotels.com/radisson