Radisson verruimt portefeuille in Brazilië met hotel in Anapolis

Radisson kondigt de opening aan van het Radisson Hotel Anápolis, Brazilië. Dit luxe hotel is perfect gepositioneerd in een van de snelst groeiende steden in Goiás en biedt een handige plek voor gasten die geïnteresseerd zijn in het Brasil Park Shopping, of voor zakenreizigers die bedrijven als Vitamedic of Linea Alimentos bezoeken. De fietsvriendelijke sfeer van de stad, samen met de fiets- en scooterverhuur van het hotel, stelt gasten in staat om gemakkelijk de paden van Parque Ambiental Ipiranga en andere culturele hotspots te verkennen, zoals de grote fontein bij Praça Bom Jesus. Het hotel is ook gunstig gelegen in de buurt van Terminal Rodoviário Josias Moreira Braga busstation en Goiânia Airport.

“Onze samenwerking met Atlantica Hotels stelt ons in staat om het heldere, uitnodigende en evenwichtige gevoel van het merk Radisson in levendige steden als Anápolis, Brazilië, te brengen”, aldus Frances Gonzalez, vice president Operations van Radisson Hotel Group in Latijns-Amerika. “Wij geloven dat elke moderne reiziger een gastvrijheidservaring moet hebben die hem of haar in staat stelt om meer harmonie te vinden in zowel zijn of haar werk als in zijn of haar vrije tijd.”

Het hotel beschikt over 106 kamers en suites, allemaal voorzien van comfortabel beddengoed, gratis WiFi, slimme tv’s en minibars. Voor een uitgebreider verblijf kunnen gasten een Business Class kamer of Imperial Suite reserveren met een prachtig uitzicht op de stad en het nabijgelegen Parque Ambiental Ipiranga. Het gratis ontbijt wordt geserveerd in Bento, het restaurant en de bar van het hotel. Gasten kunnen kiezen uit het à la carte menu tijdens de week, Braziliaanse specialiteiten op zaterdag en een internationale brunch op zondag. De roomservice is ook 24 uur per dag beschikbaar.

De gasten kunnen gebruik maken van verschillende voorzieningen waaronder een fitnesscentrum, een kinderspeelplaats, een stoombad, een buitenzwembad, een bubbelbad en een wasserette. Intieme bestuursvergaderingen en bedrijfsbrede seminars kunnen plaatsvinden in een van de vier evenementenruimtes van het hotel, die in totaal plaats bieden aan 250 gasten. Elke zaal is inclusief toegang tot tafels en stoelen, high-speed internet en audiovisuele apparatuur. Bovendien is er een evenementencoördinator ter plaatse beschikbaar om te assisteren bij elk detail in de aanloop naar de speciale gelegenheid.

Atlantica Hotels is een licentiehouder voor de merken van Radisson Hotel Group in Brazilië, waaronder Radisson Blu, Radisson, Radisson RED en Park Inn by Radisson. De twee bedrijven hebben een langdurige relatie in Brazilië die nu 16 hotels in gebruik heeft.