Raffles Bali: intieme oase van emotioneel welzijn

Eerste Raffles voor Indonesië’s beroemde tropische paradijs. Raffles Hotels & Resorts is verheugd om haar 15e Raffles Hotel in de wereld aan te kondigen, met de lancering van het weelderige Raffles Bali, dat een ongeëvenaard uitzicht biedt over de Indische Oceaan en de beroemde zonsondergangen in de Jimbaranbaai. Met slechts 32 villa’s met privézwembad, belichaamt Raffles Bali een voorname charme voor goed getrainde kenners die op zoek zijn naar elegante ruimtes, privacy en culturele ontdekkingen.

De privé-limousine transfer van Ngurah Rai International Airport naar het luxueuze Balinese resort duurt minder dan een half uur, maar ondanks de beknoptheid heeft de reis de kracht om u van de ene wereld naar de andere te brengen. Terwijl de drukke straten van Jimbaran plaats maken voor zonovergoten tuinen, daalt een gevoel van rust. De kronkelende weg brengt je diep in het hart van de natuur, naar een verborgen hoekje van het eiland dat doordrenkt is van de lokale legende en gedefinieerd wordt door overtuigingen en gebruiken die al honderden jaren onveranderd zijn gebleven.

“Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een intieme oase van emotioneel welzijn, Raffles Bali biedt een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de oceaan en boeiende zonsondergangen vanuit elke villa”, zegt Katya Herting, General Manager, Raffles Bali. “Ons resort aan het strand is omgeven door weelderige tropische tuinen, die zorgen voor de grootst mogelijke ontspanning door de royale ruimte.

Vanuit elk van de prachtige poolvilla’s – de grootste en meest private in Jimbaran – stroomt overvloedig zonlicht naar binnen via de terrasdeuren om te schitteren op de rijke hardhouten vloeren. Het zachte batik tapijt dat achter het koningsbed hangt is een eerbetoon aan de vaardigheid van de lokale vakmensen op Bali, terwijl het rustieke rotanmeubilair een prachtig uitzicht biedt op uw privétuin en de oceaan daarbuiten. Stap buiten in de herstellende warmte van Bali voor een ochtendje loungen aan uw privézwembad of lezen op de schaduwrijke dagbedding van de gazebo, genietend van het zachte briesje. Wanneer u zin heeft om de rest van het resort te verkennen, neemt uw Raffles Wellbeing Butler u gracieus mee op een ontdekkingsreis naar waar u ook maar heen wilt. Alle villa’s zijn voorzien van binnen- en buitendouches, yogamatten en op maat gemaakte strandaccessoires, naast een heerlijke badkuip.

Het restaurant Rumari, gelegen op het hoogste punt van het resort, wordt gestreeld door een verkoelende bries, die de verleidelijke geur van de Balinese keuken uitdraagt en een culinaire reis onthult op een terras bij zonsondergang met uitzicht op de oceaan. Loloan Beach Bar and Grill ligt op het afgelegen strand van het resort, met uitzicht op een 25 meter lang overloopzwembad. Geniet van een weelderig zeevruchtenfeest onder de schaduw van de plafonds in Balinese stijl. Als de schemering valt, verschuift de sfeer van ontspannen plezier naar ongedwongen elegantie. Voor onvergetelijke romantiek kunnen elegante en intieme eetervaringen worden geregeld in The Secret Cave, verlicht met flikkerende fakkels en kaarslicht, of in de Purnama Honeymoon Bale, gebouwd op de rotsen aan de rand van de oceaan van het resort.

Kenners kunnen ook genieten van de iconische Writers Bar van het merk en de aangrenzende Bibliotheek, een ontspannende plek om te genieten van klassieke of grillig gekruide cocktails, een glas Champagne of een digestief na het eten. Deze intieme bar, gelegen in het hart van het resort, brengt het Raffles erfgoed naar Bali, met de op maat gemaakte Raffles Bali Sling, speciaal samengesteld door onze deskundige mixoloog.

Met een uitgebreide en oprechte kennis van het eiland, zullen onze Raffles Wellbeing Butlers uw tijd verrijken met een insidersperspectief op de lokale gewoontes. Ze kunnen ook unieke culturele ervaringen regelen, van tempel-dansceremonies tot traditionele kooklessen. Elke wens is slechts een verzoek. Ontspanning komt gemakkelijk op Raffles Bali, waar het geluid van tropische vogels die door de flora roepen en de geur van de zee de ziel kalmeren. Ontspannen onder de handen van een deskundige therapeut in Raffles Spa. Er zijn twee behandelingssuites, met een eigen badkuip en schuifdeuren die leiden naar een terras met uitzicht op de heuvels of beleef onze afgelegen heuvelachtige behandelingssuite, The Sanctuary, verscholen in de natuur.

“We zijn verheugd om ons meest iconische hotelmerk te introduceren op het prachtige eiland Bali”, zegt Michael Issenberg, voorzitter & CEO Accor Asia Pacific. “De langverwachte Raffles Bali wordt het tweede hotel van het merk in Indonesië, dat zich aansluit bij het prachtige Raffles Jakarta, en zal een speciale plek worden waar gasten zich kunnen laten verwennen, door middel van zinvolle ervaringen en service die zowel genadig als intuïtief is”.

Vandaag de dag zet het merk Raffles nog steeds de standaard voor luxe gastvrijheid met een zorgvuldig samengestelde lijst van gerenommeerde adressen in toonaangevende markten over de hele wereld. Raffles Bali zal de eerste Raffles zijn die het nieuwe welzijnsprogramma van het merk, Emotional Wellbeing by Raffles, lanceert, gebaseerd op het besef dat echte luxe niet gaat over wat je bezit, maar over wat je voelt.