Rapha komt terug naar Brussel met 6 weken durende pop-up Clubhouse 31/5 tot 13/7/2019

Na het succes van afgelopen jaar, opent Rapha’s Pop-up Clubhouse opnieuw haar deuren in Brussel – de ultieme locatie om de fietscultuur, en de passie voor de koers te ervaren.

Ter ere van de stads meest bekende wielerkoerier, Eddy Merckx, komt ’s werelds grootste race spektakel dit jaar naar Brussel. Ver voor het peloton zal Rapha al aanwezig zijn in het centrale Dansaert district, met een volledig aanbod van producten, een compleet programma met sportieve uitdagingen en ritten en bijzondere guest speakers en events. Met een rijke fietsgeschiedenis en het klimmen van de befaamde kasseien van de Spring Classics op slechts een steenworp afstand van de stad, zijn alle ingrediënten er voor een prachtige fietszomer.

Van 31 mei tot 13 juli opent Rapha haar deuren aan de Antoine Dansaerstraat 90 waar je kunt binnenstappen voor een mix van goede koffie, een boutique gevuld met Rapha producten en een volle kalender van ritten en events uniek voor het Clubhouse. En met minder dan tien minuten verwijderd van de Grand Depart, is Rapha de perfecte uitvalsbasis om het spektakel van de Tour de France te volgen.

Met drie ritten per week wil Rapha een gemixte groep aan fietsers binden en hoopt het merk ook andere bewoners te inspireren ook op de fiets te stappen. De week wordt afgetrapt met een Tuesday Breakfast Club voor diegene die een forse dosis beweging willen alvorens naar het werk gaan, een vrouwenrit op woensdagavond en elke zondag een langere tourtocht om de omgeving van Brussel te verkennen.

Gastsprekers van binnen en buiten het peloton zullen elke week in het Clubhouse aanwezig zijn, waarvan een talk met EF Education First Sep Vanmarcke gehost door Niko de Muyter de launch van het programma markeert. Van podcast recordings met Radio Stelvio tot mechanic workshops, houdt de Rapha Belgium Facebookpagina hier in de gaten voor updates.

U bent uitgenodigd op Rapha’s opening in Brussel op 31 mei, geniet van een lekker Belgisch bier, hapjes en een presentatie van Rapha’s zomerplannen. De Clubhouse is open voor een late night shopping. De gehele Rapha collectie zal beschikbaar zijn in de Brusselse pop-up, een garantie dat elke renner de perfecte producten zal kunnen vinden.

Gedragen in de WorldTour, is Pro Team gemaakt voor pure snelheid en bestaat onder andere uit onze bekende Pro Team Aero Jersey.

Core line : Wie je ook bent, waar je ook rijdt. Rapha Core zet de standaard op het gebied van prestaties, comfort, en waar voor zijn geld voor fietskleding.

Classic collection: De Classic collectie bestaat uit Rapha’s meest iconische kledingstukken, gemaakt met luxe performance stoffen en details die zijn geïnspireerd door renners.

Brevet : Gegarandeerd comfort en prestatie voor ritten die voorbij het avondschemer en zelfs tot het ochtendgloren duren.

Custom : Ontworpen door jou, gemaakt door ons. Stel in een paar minuten je eigen outfit samen – voeg eenvoudig patronen, kleuren, en logo’s toe. Probeer en voel de samples in de pop-up.

The Rapha Cycling Club is een wereldwijde community voor fietsers. Gecreëerd door Rapha, gemaakt door haar leden. Het programma aan ritten is zo opgezet dat het voldoet aan alle voorkeuren en niveaus, of je traint voor een specifiek doel, nieuwe wegen zoekt, of gewoon rijdt voor een goede kop koffie. De RCC heeft vestigingen over heel de wereld. Dus waar je ook bent, er is altijd inspiratie om te rijden. Met meer dan 70 leden in België vindt je de RCC in het hart van de sport. Onze community is actief in Brussel, Gent, Antwerpen en Hasselt. Zij ontmoeten elkaar in satelliet cafés, bij wekelijkse ritten en member meet-ups.

BRUSSELS POP-UP OVERZICHT

Open: 31 Mei- 13 Juli – Adres: Antoine Dansaertstraat, 90 – Openingstijden: Dinsdag – Zondag 11:00 – 19:00 – www.rapha.cc/brussels-pop-up

Rapha is opgericht in 2004 om te voldoen aan de vraag naar stijlvolle fietskleding die hoge prestaties kan leveren. Inmiddels maakt Rapha producten voor elke fietser en blijft het grenzen verleggen van innovatie op het gebied van fietskleding. Daarnaast cultiveert Rapha een wereldwijde community van gepassioneerde rijders die samenkomen als leden van de Rapha Cycling Club (RCC), de grootste club in zijn soort ter wereld. Rapha’s bedrijfsmodel en unieke merkwaarden komen tot leven tijdens talloze ritten, events, en het wereldomvattende netwerk van Clubhouses dat winkelervaring, cafés, en fietscultuur onder één dak samenbrengt.