Regent Seven seas cruises

Regent Seven Seas Cruises® heeft bekendgemaakt dat Graham Sadler na een succesvolle carrière van 22 jaar bij het bedrijf met pensioen gaat als Managing Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en eveneens voor de regio Latijns-Amerika (LATAM) en Brazilië. Sadler blijft aan het bedrijf verbonden als corporate secretaris voor Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, een moedermaatschappij van ‘s werelds meest luxueuze vloot, een functie die hij vervult sinds 2016. Als onderdeel van de interne veranderingen om Sadlers vertrek op te vangen, is Caroline Smith aangesteld als Managing Director International, terwijl Andrea DeMarco – de huidige Chief Sales & Marketing Officer – de opvolger wordt van Jason Montague als president van Regent Seven Seas Cruises.

Graham Sadler kwam bij Regent Seven Seas Cruises in 2001 en onder zijn leiding werd een substantiële groei gerealiseerd in EMEA. Hij is een veteraan in de branche wiens lange ambtstermijn bij Regent het hoogtepunt is geworden van zijn levenslange carrière in de reiswereld.

Caroline Smith werkte door haar functie bij Regent in het Verenigd Koninkrijk al sinds 2015 samen met Sadler en wordt nu Managing Director International. In deze positie gaat zij als verantwoordelijke voor sales en marketing in de regio’s EMEA, LATAM, Brazilië en Asia-Pacific (APAC) de groeistrategie leiden van Regent Seven Seas Cruises.

Regent Seven Seas Cruises maakte verder bekend dat de huidige Chief Sales & Marketing Officer Andrea DeMarco in 2023 de opvolger wordt van Jason Montague als president van Regent Seven Seas Cruises. Naast haar huidige verantwoordelijkheden gaat DeMarco nu ook rapporteren over omzetbeheer, passagiersdiensten en de internationale verkoopactiviteiten – geleid door Caroline Smith – en haar visie geven op het algemene strategische beleid van de luxury cruise line.