Residence Inn by Marriott in Verenigde Arabische Emiraten

Residence Inn by Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy’s portfolio van 30 buitengewone merken, heeft zijn debuut aangekondigd van het merk voor langer verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) met de opening van Residence Inn by Marriott Al Jaddaf. Residence Inn by Marriott Al Jaddaf ligt in een eersteklas stadswijk en biedt een spectaculair uitzicht op de Burj Khalifa. De Residence Inn by Marriott Al Jaddaf biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke gebieden zoals Downtown Dubai en Business Bay. Residence Inn verwelkomt gasten in een flexibele, comfortabele en intuïtieve ruimte. De Residence Inn ervaring is ontworpen om gasten te laten reizen op de manier waarop ze graag leven door comfort en stijl te combineren.

Met 134 moderne residentiële suites, waarvan vele met privéterras en indrukwekkend uitzicht, biedt Residence Inn by Marriott Al Jaddaf reizigers een ‘home-away-from-home’ ervaring. De ruime studio’s, suites met één of twee slaapkamers en duplexsuites met drie slaapkamers hebben allemaal een complete keuken, een grote badkamer, een serene slaapruimte en aparte woon- en werkruimten. Elke goed ingerichte suite is doordacht ontworpen om gasten een gevoel van openheid te geven om te leven zonder beperkingen.

In Residence Inn by Marriott Al Jaddaf kunnen gasten dineren, uit eten gaan, of koken in hun suite. Het gratis ontbijt van het hotel biedt ‘s ochtends basisproducten, waaronder verse, warme en gezonde favorieten, terwijl de handige 24-uurs ‘Grab ‘n Go Market’ in de lobby een snelle optie biedt voor drankjes en snacks. .

Residence Inn by Marriott Al Jaddaf zorgt ervoor dat gasten zich goed voelen tijdens hun verblijf en biedt een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder een gratis boodschappendienst, gratis WiFi, wasfaciliteiten, een goed uitgeruste fitnessruimte dat 24 uur per dag open is, een sauna en een stoombad. Gasten kunnen ontspannen in het zwembad en de jacuzzi op het dak met een weids uitzicht op de beroemde skyline van Dubai, Dubai Creek en Al Jaddaf Waterfront. Het hotel beschikt ook over een vergaderruimte en een boardroom.