Restaurants Colmar: kleur, sfeer en gezelligheid troef

Waarom zijn sommige restaurants zoveel uitnodigender dan andere? Omdat ze een chocolade-factor hebben. Chocolade-factor? Ja, dat verleidelijke extraatje zodat u meer krijgt dan verwacht. In de vernieuwde Restaurants Colmar weten ze dat heel goed.

De voorbije maanden hebben de Colmar restaurants een duidelijke facelift gekregen. Het frisse nieuwe logo met bollen in warme kleuren is jong en uitnodigend. Colmar stak inderdaad zeven van haar negen restaurants in een nieuw kleedje. In Groot-Bijgaarden, Drogenbos, Woluwe, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker, Aartselaar, Merksem, Wezenberg en in Kortrijk voelt de klant zich nu nog méér welkom.

Colmar weet dat kleur een grote impact heeft op sfeer én op uw humeur. Daarom is gekozen voor sprekende tinten die zorgen voor een instant goed gevoel. Komt u langs om gezellig languit te tafelen met familie of vrienden? Of springt u snel even binnen op weg naar uw volgende afspraak? Of hebt u een zakelijke lunchbespreking? Het maakt niet uit. De vertrouwde hartelijkheid van Colmar brengt iedereen meteen in de juiste stemming. Maak het u dus gemakkelijk en laat u bedienen.

Colmar is een familiebedrijf en dat merkt u aan alles. Hartelijkheid en gezelligheid zijn er troef. Naar een Restaurant Colmar komt u om volop te genieten. Het begint al bij het voorgerecht. Het buffet is heel uitgebreid en elk seizoen weer anders. Schep gerust nog een keertje extra op want er is zoveel lekkers. Ook voor het hoofdgerecht heeft men een uitgebreide keuze. Elke maand zijn er nieuwe, seizoensgebonden suggesties, en los daarvan wordt de hoofdkaart 4 keer per jaar grondig herzien. Altijd zijn het lekkere gerechten die vers uit de keuken aan tafel gebracht worden. Hierdoor kan de klant/gast zich volledig concentreren op zijn gezelschap en op zijn maaltijd, maaltijd waarvoor je gerust alle tijd nemen. Ook dat is Colmar. Nog een gaatje over? Dan kan er vast nog een toetje bij. Of meerdere, want er wacht een dessertenbuffet met ruime keuze. Fruit, gebak, ijs en een chocoladefontein! En net zoals bij de andere gerechten wisselt het aanbod ook hier per seizoen.

Kids tot 12 jaar hebben bij Restaurant Colmar een eigen menuformule en kiezen uit verschillende kindergerechten. Verder genieten ze van het dranken- en dessertenbuffet dat voor hen steeds gratis is. Bovendien smullen kinderen op woensdag voor maar 3,95€! Ideaal dus voor jonge gezinnen of voor grootouders die graag hun kleinkinderen verwennen. Op de aangepaste kinderzitjes is het ook voor de allerkleinsten comfortabel zitten. Al zou het kunnen dat de kleine kapoenen zich meteen naar de chocoladefontein reppen…

Colmar is een prima alternatief voor zelf kokerellen. Tijdens de week krijgt u al een hoofdgerecht naar keuze geserveerd met GRATIS drankenbuffet voor 14,90 euro. Komt u in het weekend dan betaalt u 16,90 euro voor het hoofdmenu, incl. het GRATIS drankenbuffet. Voor maar 5,95 euro extra krijgt u er ook voorgerechten à volonté bij. En het nagerechtenbuffet is werkelijk om duimen en vingers van af te likken. Wat u ook kiest, in de rekening verslikt u zich nooit. Dranken tijdens de maaltijd (rode wijn, witte wijn, rosé, Jupiler, Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, plat en bruisend water) zijn altijd inbegrepen bij de prijs.

Alle restaurants Colmar hebben ruime parkeermogelijkheden zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Bovendien zijn alle negen restaurants vlot bereikbaar: aan een invalsweg naar of nabij een afrittencomplex aan de snelweg. Er geraken is met andere woorden geen probleem. Logisch dus dat zoveel zakelijke besprekingen plaatsvinden in het gezellig-moderne kader van Colmar. De gratis WiFi, kwaliteit, efficiëntie en betaalbaarheid maken ook dat medewerkers uit omliggende bedrijven graag naar een Restaurant Colmar komen.

Colmar is een Belgisch familiebedrijf met hoofdzetel in Oudenaarde en negen restaurants: Aartselaar, Merksem, Wezenberg, Drogenbos, Groot-Bijgaarden, Woluwe, Oostakker, Sint-Denijs-Westrem en Kortrijk. Elk restaurant is 7 dagen op 7 open van 11u30 tot 21u30 en op vrijdag en zaterdag tot 22u (laatste bestelling). De keuken is doorlopend geopend. Om altijd verse gerechten te kunnen garanderen, zijn de buffetten niet beschikbaar tussen 15u en 17u. www.colmar.be

Culinaire commentaar:

A la Carte:

3 borden

attent onthaal, vlotte bediening

ruime buffetten

hoofdgerecht bedient aan tafel

ruime parking

leuk smaakpalet