Ring Twice (vroeger ListMinut) steunt Kom op tegen Kanker

Zoveel meer dan enkel de levering: talentvolle buren installeren uw kerstboom rechtstreeks uit onze Belgische Ardennen

Het deeleconomieplatform Ring Twice (vroeger ListMinut) levert dit jaar opnieuw hét onmisbare element voor geslaagde eindejaarsfeesten: de kerstboom! Voor wie het concept nog niet kent: via Ring Twice vindt u buren die een handje willen helpen bij allerlei dagelijkse huishoudelijke taken, zoals meubels monteren, gras maaien, babysitten, privélessen geven, poetsen, enz. Dit is al het 7de jaar dat Ring Twice zich inzet om de kerstsfeer in uw buurt te verspreiden door meer dan 2000 bomen aan huis te leveren. Na een kerstperiode in het teken van de pandemie, zullen kerstbomen, en de gezelligheid die ze uitstralen, meer dan ooit een welkom zijn in de Belgische woonkamers. Omdat wederzijdse steun deel uitmaakt van het DNA van het platform, zal Ring Twice  per verkochte kerstboom €5 storten aan Kom op tegen Kanker.

De Belgische kerstboom, tot in uw woonkamer geleverd : De korte keten en de deeleconomie maken deel uit van het DNA van Ring Twice. Daarom heeft het platform gekozen voor Belgische kerstbomen, gekweekt op minder dan 150 km van uw woonkamer. De hoogwaardige Nordmann-kerstbomen geven uw huis een feestelijke toets tijdens de kerstperiode.

Vertrouwen, wederzijdse hulp en lokale dienstverleners: dit zijn sinds het begin de kernwaarden van Ring Twice. Het was dus een logische stap om te kiezen voor kerstbomen uit eigen land bij een zorgvuldig gekozen producent uit het hartje van het waals dorp Libin.

De kerstbomen worden online besteld en geleverd wanneer u wenst! De Ring Twice dienstverleners zorgen voor een veilige bezorging en een vlekkeloze installatie, zodat u zich enkel hoeft bezig te houden met de versiering!

Nog 2 weken om uw kerstboom te bestellen

U kunt uw kerstboom vanaf vandaag tot en met 12 december bestellen voor een levering tussen 3 en 14 december. De Ring Twice dienstverleners leveren in alle gemeenten van Brussel en in een groot aantal gemeenten van Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en in de regio’s Gent en Antwerpen.

Er is voor ieder wat wils: verschillende formaten voor verschillende budgetten. Het is vooral veel meer dan alleen een levering, de elfjes van Ring Twice komen met een geschenkje terwijl ze uw kerstboom installeren met een glimlach.

Focus op een veilige maar warme levering dankzij de talentvolle buren van Ring Twice

Het platform maakt er uiteraard een punt van om zich te houden aan de coronamaatregelen. De bezorgers houden zich strikt aan de afstands- en mondmaskerregels. Maar achter het masker schuilt een glimlach en een groot talent: uw bezorger is misschien een krak in klussen, tuinieren, les geven, koken, … Aarzel dus niet om een gesprek met hen aan te knopen! Wie weet kan uw bezorger u helpen om eindelijk dat schilderij op te hangen of die lekkende kraan te herstellen. Neem simpelweg terug contact met uw bezorger op via het Ring Twice-platform!

€5 voor Kom op tegen Kanker per verkochte kerstboom

“Solidariteit is één van de prioriteiten van Ring Twice, en daarom hebben we besloten om per verkochte kerstboom €5 te storten aan Kom op tegen Kanker. Ondanks de wetenschappelijke vorderingen van de laatste jaren maakt kanker tot op heden nog te veel slachtoffers. Eén op drie kankerpatiënten overlijdt namelijk nog aan de ziekte. Ring Twice wil daarom Kom op tegen Kanker steunen, om bij te dragen aan betere behandelingen en hogere overlevingskansen kankerpatiënten. We zijn ons ervan bewust dat mensen met kanker voor alledaagse taken hulp nodig hebben. Daarom heeft ons samenwerkingsmodel al duizenden mensen geholpen hulp te krijgen waar nodig.” aldus Jonathan Schockaert, CEO van Ring Twice.