Rituals cosmetic breidt skincare collectie uit

MET NATUURLIJKE NAMASTE BOOSTERS

 

The Ritual of Namaste van Rituals is een collectie geavanceerde gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten die de natuur en de natuurlijke schoonheid van de huid respecteert. Alle producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten of ingrediënten met een natuurlijke herkomst, die op een verantwoorde wijze zijn verkregen. Hierdoor zijn ze ideaal om jouw natuurlijke schoonheid te onthullen. Rituals introduceert vijf lichte, zeer geconcentreerde Natural Boosters die snel worden opgenomen en de huid dieper rehydrateren, voller maken en revitaliseren. Zo krijgt de huid een gezonde uitstraling. The Ritual of Namaste maakt van je dagelijkse huidverzorgingsroutine een betekenisvol ritueel.

De nieuwe lijn Natural Boosters bestaat uit zeer krachtige actieve boosters voor speciale behoeften van de huid. De boosters bevatten geavanceerde natuurlijke bestanddelen en kunnen tweemaal daags op zichzelf worden gebruikt of voordat je een serum en dag- of nachtcrème van The Ritual of Namaste aanbrengt. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.

De zeer geconcentreerde Natural Boosters in The Ritual of Namaste collectie zijn ontwikkeld voor specifieke huidproblemen. Zo kun je je persoonlijke routine afstemmen op de behoeften van je huid. Of je verzorgingsroutine nu minimalistisch is of je liever een groot aantal producten gebruikt; de Natural Boosters kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in je routine. De natuurlijke huidverzorgingsroutine die we aanbevelen is ‘Cleanse, Enrich and Care’ waarin de Natural Boosters worden opgenomen als tweede stap. Ze worden namelijk snel opgenomen en helpen de huid dieper te rehydrateren, voller te maken en te revitaliseren.

The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster – 99% natuurlijke

The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster is een krachtig, 99% natuurlijk serum dat de teint van de huid verbetert en egaliseert. Bakuchiol staat bekend om zijn ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen en wordt algemeen beschouwd als zeer effectieve natuurlijke vervanger van retinol in antiverouderingsproducten, omdat het de huid elastisch houdt en de celvernieuwing stimuleert.

The Ritual of Namaste Vitamin C* (Vitamine C-derivaat.) Natural Booster – 98% natuurlijke

Breng The Ritual of Namaste Vitamin C* Natural Booster aan voor een stralende teint. Het vitaminederivaat* in deze 98% natuurlijke booster helpt de huid te revitaliseren terwijl het de teint verbetert en fijne lijntjes zichtbaar vervaagt. Voeg de antioxiderende en antiverouderende eigenschappen van vitamine C toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine en geniet van het lichte, zijdezachte gevoel van de formule op waterbasis.

The Ritual of Namaste Hyaluronic Acid Natural Booster -99% natuurlijke

Verwen de delicate huid van het gezicht en de hals met directe hydratatie voor een vollere, zachter ogende huid. The Ritual of Namaste Hyaluronic Acid Natural Booster is een lichte, geconcentreerde booster die de natuurlijke vochtbalans van de huid helpt herstellen en fijne lijntjes zichtbaar vervaagt. Omdat het 99% natuurlijk is en geschikt voor alle huidtypes, kan deze schoonheidsverzorging op waterbasis worden toegevoegd aan elke huidverzorgingsroutine.

The Ritual of Namaste Peptides Natural Booster – 99% natuurlijke

The Ritual of Namaste Peptides Natural Booster is een onmisbaar ingrediënt in je natuurlijke huidverzoringsroutine. Deze krachtige booster helpt de huid te herstellen van de effecten van oxiderende omgevingsstress met behulp van natuurlijke peptiden. De peptiden maken de huid veerkrachtiger, steviger en elastischer. Deze 99% natuurlijke booster past perfect in elke huidverzorgingsroutine en bij elk huidtype dankzij de lichte formule die snel wordt opgenomen.

The Ritual of Namaste Niacinamide Natural Booster – 95% natuurlijke

The Ritual of Namaste Niacinamide Natural Booster zorgt voor een natuurlijke balans van de teint van je huid. Breng deze vederlichte en snel geabsorbeerde booster aan op de gereinigde, droge huid om de teint en textuur van de huid te egaliseren. Niacinamide is een in water oplosbare vitamine – ook wel vitamine B3 genoemd – die pigmentvlekken duidelijk lichter maakt en oneffenheden en verwijde poriën minimaliseert. Deze 95% natuurlijke booster past perfect in elke huidverzorgingsroutine en is geschikt voor elk huidtype dankzij de lichte formule die snel wordt opgenomen.

#respectyourskin – #theritualofnamaste

Deze producten zijn verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en via RITUALS.com.