Rituals cosmetica herlanceert Classic home collections

Maak van je huis een thuis

De nieuwe, verbeterde Classic Home Collections van Rituals Cosmetics maken van je huis een thuis en laten je mindful living ontdekken. De luxe Fragrance Sticks en Scented Candles zijn getransformeerd met een design van ribbelglas, dat een klassiek accent vormt in elke ruimte in huis. Daarnaast heeft de flacon van de Fragrance Sticks nu een grotere inhoud.

Thuis moet je je fijn voelen, ongeacht wat er speelt. Het is de plek die je welzijn op elk moment moet kunnen voeden en je persoonlijkheid moet kunnen weerspiegelen. Vul je interieur daarom met liefde en aandacht. De signature interieurparfums en -kaarsen van Rituals helpen om van je huis een thuis te maken. De collectie luxe interieurparfums, geurkaarsen en keukenproducten creƫren een uitnodigende sfeer, die je verwelkomt zodra je de deur opendoet.

Het uitgebreide assortiment exclusieve interieurproducten is beschikbaar vanaf februari 2021. Van The Ritual of Sakura tot The Ritual of Hammam; alle zes de favoriete, klassieke geuren zullen verkrijgbaar zijn in het nieuwe design van ribbelglas. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de flacons van de Fragrance Sticks volledig van glas, bestaan de refill-flessen uit volledig transparant glas. De buitenverpakking van de geurstokjes is bijna volledig van karton. Al deze materialen zijn beter recyclebaar, wat de CO2-voetafdruk verkleint. Dit is van vitaal belang voor een duurzamere levenscyclus van de producten.

De vernieuwde Rituals Classic Home Collections zijn vanaf februari 2021 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en online via RITUALS.com.