Rituals cosmetics start campagne om klanten te helpen langzamer te leven

Als je altijd haastig op weg bent naar het volgende moment, wat gebeurt er dan met het moment waarin je bent? Ga langzamer leven. Neem een stap terug, geniet van een moment van stilte en zie de schoonheid tussen bestemmingen. Maak tijd om je alledaagse routines te transformeren tot betekenisvolle rituelen en herontdek het geluk in de kleinste dingen.

ONTDEK DE KUNST VAN VERTRAGEN

Als onderdeel van de meest recente campagne van het merk hoopt Rituals, dat haar collectie baseert op eeuwenoude Aziatische tradities, een meer bewuste en evenwichtige levensstijl te stimuleren. Het merk helpt je te vertragen door producten aan te bieden die lichaam, geest en ziel kalmeren en verzorgen. Elke collectie bevat de belofte van een bezield leven en moedigt je aan ieder moment bewust te leven. Zo herontdek je het geluk in de kleinste dingen.

In het kader van de ‘Slow Down’-missie heeft het merk zes manieren geïntroduceerd die klanten kunnen helpen alledaagse routines te transformeren tot meer betekenisvolle rituelen. Deze zes stappen worden weergegeven in de winkels en op de Rituals website.rituals-slow-down2-jpg

Een rustgevend, troostrijk bad is een eenvoudige manier om thuis langzamer te leven. Baden ontspant je spieren en leidt tot innerlijke rust. The Ritual of Dao Bath Foam maakt onlosmakelijk deel uit van de ervaring. Het kalmeert lichaam en geest terwijl je in bad ligt. Dit iconische product heeft de delicate geur van witte lotus en de voedende eigenschappen van yi yi ren, een bestanddeel dat van oudsher in de Chinese geneeskunde wordt gebruikt.

Een andere manier om langzamer te leven is de tijd nemen om voor je gezichtshuid te zorgen. Een favoriet product van Rituals fans, Wonder Mask, vormt het ultieme moment van zelfverzorging. Dit 100% natuurlijke poeder bevat zuiverende modder en kool van bamboe. Het verwijdert onzuiverheden, exfolieert en stimuleert de celvernieuwing. Schuim het masker met water op in de bijbehorende kom en breng het op gezicht en decolleté aan met de kwast. Geniet van 20 minuten ontspanning terwijl het masker zijn werk doet en spoel het af met lauwwarm water ter afronding.

Om ook van binnenuit langzamer te leven, geniet je van de rust met een kopje Rituals thee. Met een brede selectie van 100% natuurlijke mengsels, waaronder Hammam Mint (groene thee en munt) en Rose Wisdom (een zachte blend van gember en roos, is dit het perfecte moment om de dag te overdenken. Zo vind je een moment van rust.

Rituals biedt daarnaast een selectie massageoliën die je badkamer transformeren tot een home spa. Als onderdeel van je persoonlijke wellness-ceremonie kun je The Ritual of Hamman Massage Oil gebruiken. Deze bevat verfrissende eucalyptus en voedende biologische Arganolie voor een zuiverende en ontspannende massage.

Langzamer leven begint thuis. Met een Rituals geurkaars kun je een warme sfeer creëren waarin het makkelijk ontspannen is. De kaarsen hebben een brandduur van 50 uur. Dankzij de basis van zonnebloemwas is het product voor 70% natuurlijk. Probeer The Ritual of Ayurveda candle op basis van Indiase roos en zoete amandelolie om innerlijke harmonie te vinden en de sfeer in huis in evenwicht te brengen.

Tenslotte is er geen betere manier om langzamer en in het moment te leven dan mediteren. De app van Rituals is gratis te downloaden en vormt de perfecte oplossing voor de hectische snelheid van het moderne leven. De app is beschikbaar voor iOS en Android devices en biedt begeleidende meditaties voor alle ervaringsniveaus. Zo leer je langzamer te leven met elke ademteug.

#SlowDownRituals

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com.