Rituals cosmetics : verrukkelijke geuren voor thuis

Maak plaats voor luxueuze huisparfums

Maak van je huis een huis vol geluk en zorg voor jezelf met exclusieve geuren. De Private Collection heeft drie nieuwe huisparfums met gojibessen, een vleugje saffraan en jadebloem. De volledige collectie omvat nu twaalf sensationele geuren. Volg het aromatische spoor van eeuwenoude ingrediënten en laat je in vervoering brengen naar een plaats en tijd ver van de dagelijkse sleur! De beste parfumeurs ter wereld haalden deze verfijnde ingrediënten opnieuw boven – vanuit Byzantium, Perzië en China naar de Himalaya en het keizerrijk Japan – en stelden exclusieve geuren samen die de natuurlijke schoonheid van het Oosten tot leven brengen.

De Private Collection werd uitgebreid met nieuwe producten die ontworpen werden om een speciale stemming en sfeer in uw huis te creëren en om de ziel te verkwikken en te kalmeren. Ons huis wordt een veilig plaats waar we kunnen ontspannen, troost kunnen vinden en de batterijen opnieuw opladen. Ontsnap aan het hectische leven in de buitenwereld en creëer je eigen toevluchtsoord van geluk met de schoonheid van deze typische geuren! Elk assortiment – Floral, Fresh en Rich – werd uitgebreid met een nieuwe geur in de vorm van geurstokjes (zowel de gewone als de miniversie) en een geurkaars.

Ervaar de echte verfijning van bloemen dankzij de toevoeging van de geur met jadebloem aan het Floral-assortiment, een elegante samenstelling met witte bloesem die nog beter tot zijn recht komt in combinatie met warme pittige elementen en verrijkt werd met milde vanille. Het prachtige Fresh-assortiment brengt de opwindende en verslavende geur van donkerrood fruit terug, vermengd met sprankelende pompelmoes en met de toevoeging van gojibessen. Deze populaire geur had de collectie een tijdje geleden verlaten maar werd erg gemist door de trouwe fans. En tenslotte brengt een unieke, luxueuze en pittige samenstelling met de geur van Heilig Saffraan in het Rich-assortiment warmte en troost. Deze toevoeging combineert een vleugje roze peper met kostbaar saffraan, gember en kruidnagel. Wierook voegt een kruidige rokerige toets toe aangevuld met warm vleugje amber.

Kies één van onze luxueuze huisgeuren om een vreugdevolle sfeer en een gevoel van welzijn te creëren dat je tegemoetkomt zodra je de deur opent! Ontspan je, je bent thuis.

Deze producten zijn beschikbaar vanaf 1 november 2020 op rituals.com, in de winkels van Rituals Cosmetics en in bepaalde warenhuizen.