Rituals Eau de Parfums:

: L’Essence, Rose de Shiraz, Fuyu d’Or en Eau de Tsuru

 

De parfumeurs van Rituals laten zich inspireren door verre reizen naar het Oosten en de ingrediënten die ze daar ontdekken. De exclusieve collectie van luxe, verfijnde eau de parfums breidt uit met vier nieuwe geuren.

De collectie krijgt onder andere een eerste unisex-eau de parfum: L’Essence. Dit parfum kan alleen of in combinatie met de andere Rituals-eau de parfums gedragen worden, om zo een geheel eigen geur te creëren. De ingrediënten in het parfum en de pH-waarden van de huid zorgen voor een langdurige geur. Andere nieuwkomers zijn het eau de parfum Rose de Shiraz binnen de Oriental Essences-collectie en twee winterse limited editions Fuyu d’Or en Eau de Tsuru. Alle eau de parfums zijn verkrijgbaar in 60 ml en in een travelsize flacon van 15 ml.

L’Essence (unisex)

Het unisex-eau de parfum L’Essence reist langs verschillende akkoorden in een geurig universum en laat een zachte, crèmige en subtiele impressie achter. L’Essence is gebaseerd op de zuivere, soepele ondertonen van witte muskus en is verrijkt met noten van kashmirhout. Het eau de parfum kan alleen of in combinatie met andere geuren worden gedragen voor een persoonlijk geurbouquet. De geur is door het hoofdmolecuul Iso-E Super sandel- en cederhoutig, en is door de neus moeilijk te herkennen. De geur ontvouwt zicht volledig in combinatie met ingrediënten van andere geuren en de pH-waarden van de huid.

Rose de Shiraz (voor dames)

Dit eau de parfum is geïnspireerd door een sterrenhemel die zich uitstrekt boven de Perzische daken en een wandeling door de nauwe steegjes waarin geluiden en aroma’s van de markt naklinken. Rose de Shiraz omhult je met de vrouwelijke geur van de Damascusroos verrijkt met de noten van muskuszaad en het frisse akkoord van rabarber.

Fuyu d’Or (voor dames)

Limited Edition – De betoverende limited edition geur Fuyu d’Or is geïnspireerd door de elegante Japanse kraanvogel – in Japan ‘Tsuru’ genoemd – die symbool staat voor vrede en welvaart. De eenvoud van de bloemige ylang ylang wordt afgerond met de frisse Japanse citrusvrucht yuzu en de rijke, langdurige noten van verwarmende amber.

Eau de Tsuru (voor heren)

Limited Edition – Laat je zintuigen verzinken in een geurig eerbetoon aan de krachtige Japanse kraanvogel, in Japan ‘Tsuru’ genoemd. De verleidelijke geur van de limited edition Eau de Tsuru bestaat uit zachte noten van subtiele bloemen, verweven met een lichte hint van orris met frambozengeur en frisse, citrusachtige bergamot.

De nieuwe eau de parfums van de Oriental Essences-collectie zijn verkrijgbaar vanaf november 2019 bij Rituals Cosmetics-winkels en via RITUALS.com