Rituals lanceert : Limited Edition Serendipity

Collectie weerspiegelt schoonheid van onverwachte geluksmomenten … Omarm de soul-warming energie van Serendipity. Deze nieuwe limited edition van Rituals nodigt uit om te genieten van het bijzondere gevoel van onverwachts geluk. De collectie bestaat uit een body-, home- en eau de parfum-lijn en bevat producten die zijn gemaakt van een puur elixer van tien rijke oliën. Serendipity is ontwikkeld om de ziel te voeden met het geluk van onverwachte vreugde; een eerbetoon aan het idee dat geluk het grootst is wanneer het het minst wordt verwacht. Stel jezelf open voor een spontaan vreugdevol moment en vier de schoonheid van aandacht en geluk.

Puur elixer van 10 rijke oliën : Olie zit verstopt in talloze planten, houtsoorten en bloemen en staat bekend om de verzorgende eigenschappen. Speciaal voor deze limited edition heeft Rituals een uniek combinatie van bijzondere oliën samengesteld om lichaam en ziel te verrijken. Het is een zuiver elixer van tien rijke oliën die de huid diep voeden voor een superzachte, stralende huid.

Teunisbloemolie: voor een egalere teint – Zoete Amandelolie: rijk aan vitamine E – Sandelhoutolie: huidverzachtende eigenschappen – Jojoba-olie: voor een kalme, comfortabele huid – Kukuïnootolie: diep vochtinbrengend – Moringa-olie: voor een natuurlijke glans – Tsubaki-olie: helpt de elasticiteit te verbeteren – Kokosolie: helpt de huid te beschermen – Sesamolie: van nature rijk aan antioxidanten – Perilla-olie: helpt de huid te herstellen

Het grootste verrassingselement komt tot uiting wanneer de rijke oliën in deze collectie in aanraking komen met water. Er ontstaat een laagjeseffect waarbij olie en water zich scheiden en het spel tussen twee soorten moleculen voor een fascinerend schouwspel zorgt. Als primeur in de beauty-industrie, laat Rituals dit bijzondere laagjeseffect terugkomen in het design van de collectie. Alle producten, van design tot ingrediënten, bevatten dit magische elixer van rijke oliën, dat de schoonheid van serendipiteit weerspiegelt: wanneer je iets vindt wat je blij maakt en waardevol is – zonder dat je ernaar zoekt. De natuur van onverwachtse schoonheid en geluk.

Productinnovatie: 3-Phase Shower Oil

Deze 3-fasen doucheolie bevat bijzondere bestanddelen en heeft diep voedende eigenschappen dankzij een unieke combinatie van rijke oliën. Elke fase (of laag) in de doucheolie heeft verzorgende, voedende en hydraterende eigenschappen en maakt de huid zijdezacht. Geniet van de langdurige geur van groene noten, bloemaccenten en houtakkoorden met poederige en amberachtige noten.

De limited edition collectie Serendipity bevat een body-, home- & eau de parfum-lijn en is vanaf oktober 2021 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com