Rituals rolt Amsterdam collection uit

De Amsterdam Collection is een exclusieve collectie van interieur- en lichaamsproducten die tot stand kwam in exclusieve samenwerking met het Rijksmuseum en in de zomer van 2019 werd gelanceerd. Na een verbluffend succes wordt de Amsterdam Collection nu uitgebreid tot een wereldwijd assortiment in beperkte oplage.

Twee iconische Nederlandse merken creëerden een exclusieve collectie van interieur- en lichaamsproducten om het historische tijdperk van de 17de eeuw te vieren. De wonderlijke Amsterdam Collection is doordrenkt met Hollandse tulpen en Japanse yuzu: geurige symbolen van toen historisch Amsterdam voor het eerst in aanraking kwam met de schoonheid van het oude Azië. Met een ontwerp geïnspireerd op een iconische Delfts blauwe vaas die Aziatische bloemen en vogels in Delfts blauw uitbeeldt, is elk item speciaal ontworpen om een gevoel van ultieme ontspanning te bieden.

De Amsterdam Collection vertoont twee wijzigingen ten opzichte van de oorspronkelijke collectie die vorig jaar werd gelanceerd. De verpakking van de Geurstokjes en de Geurkaars werd bijgewerkt naar een meer klassiek ontwerp, maar met dezelfde favoriete geur van Japanse yuzu en Hollandse tulp. De nieuwste toevoeging aan de collectie is de iconische Body Scrub van Rituals, speciaal ontwikkeld om zelfs de droogste huid zachtjes te scrubben en te voeden.

De exclusieve Amsterdam Collection werd in 2019 voor het eerst gelanceerd, met beperkte beschikbaarheid, in het Rijksmuseum, Rituals Leidsestraat, Rituals Schiphol, www.Rituals.com en www.bijenkorf.nl, de Bijenkorf Amsterdam en aan boord van de Koninklijke Nederlandse Luchtvaart Maatschappij KLM. Vanwege het geweldige succes is de Amsterdam Collection van mei 2020 tot oktober 2020 ook in beperkte oplage verkrijgbaar in alle winkels. De exclusieve editie blijft beschikbaar in alle bestaande verkooppunten.

.