RIU heropent RIU Buenavista Tenerife

Het hotel is favoriet bij de gasten voor familievakanties vanwege zijn 24-uurs-All-Inclusiveservice, de spectaculaire ligging, de 6 zwembaden, het animatieprogramma en de grote variatie aan bars en restaurants. De hotelketen RIU heeft, na een complete renovatie van de faciliteiten en diensten, het hotel Riu Buenavista heropend. Het project van dit hotel met 4 sterren en 542 kamers, gelegen in Adeje in het zuiden van Tenerife, toont het vertrouwen van RIU om te blijven investeren in de Canarische eilanden en de kwaliteit van de service te verhogen op deze bestemming. Bovendien rondt RIU met het hotel Riu Buenavista de complete renovaties van de hotels op Tenerife af, naast het exclusieve hotel Riu Palace Tenerife en Riu Arecas, de laatste alleen voor volwassenen.

“We wilden dit project al langere tijd uitvoeren. Het hotel Riu Buenavista is uniek vanwege zijn ligging en zijn structuur. We zijn erg tevreden dat we eindelijk deze renovatie konden doen, het potentieel konden doen uitkomen en de werknemers en klanten een modernere, meer comfortabele en efficiëntere omgeving kunnen bieden om in te werken en te genieten”, legt Luis Riu uit, CEO van RIU Hotels & Resorts.

Het hotel Riu Buenavista, met de 24-uurs-All-Inclusiveservice van RIU, heropent met een nieuw, modern en fris imago, en is efficiënter en toegankelijker dankzij een radicale verandering in het interieur en buitenruimtes. Dit is het geval in de receptie, die nu ruimer, lichter en moderner is, waar een grote centrale ruimte is gecreëerd dat het middelpunt vormt van het hele hotel, en het terras van het Italiaanse hoofdrestaurant en de plek waar ´s avonds de shows worden opgevoerd.

De buitenruimte die afdaalt naar de zee, met terrassen op verschillende niveaus, beschikt over meerdere solaria en zes nieuwe zwembaden, waarvan er een alleen voor volwassenen is, een ander in de stijl infinity pool met ligbedden in het water en twee voor kinderen – een met speelgoed en een voor baby‘s – binnen een afgeschermde kindertuin en naast de Club RiuLand. Naast het zwembad voor volwassenen is er tevens een nieuwe bar gebouwd en een Riu-Fit-zone voor de beoefening van sport, met onder andere een sportveld voor meerdere sporten en een beachvolleybal-veld.

Alle kamers van Riu Buenavista zijn nu lichter en comfortabeler met een gedurfde decoratie en modernere, toegankelijkere badkamers met een grotere doucheruimtes. Ook is het gastronomische aanbod aangepast met een nieuw aanbod aan gastronomische variatie: een Italiaans restaurant, grill-bar, Aziatisch restaurant, zwembadbar, enz. Dit all-inclusive hotel op Tenerife met indrukwekkende uitzichten over de zee is een van de beste hotels van het eiland dankzij de exclusieve service van RIU Hotels & Resorts, wat ervoor zorgt dat zijn gasten van een echte vakantie kunt genieten. Het eiland Tenerife biedt de toerist bovendien unieke ervaringen, zoals een bezoek aan het Nationaal Park Teide of het natuurreservaat Macizo de Adeje en Barranco del Infierno. www.riu.com